banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kids with Buns – “untitled”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Kids with Buns, ofwel Marie Van Uytvanck en Amber Piddington, brachten vannacht hun nieuwe single “untitled” uit. Het slaapkamerpopduo stal de harten van menig muziekliefhebber toen het in augustus 2020 in de halve finale van Humo’s Rock Rally strandde. Niet veel later won de band De Nieuwe Lichting van Studio Brussel met het nummer “bad grades”. Dat Marie en Amber getalenteerd zijn, hebben ze in het verleden dus al meermaals bewezen. Met hun nieuwe single “untitled” schieten ze opnieuw recht in de roos.

Het was weer negen maanden geleden dat we nog eens van het muzikale duo gehoord hadden, maar het was het wachten meer dan waard. “untitled” is een prachtig innemend en ingetogen lied vol breekbaarheid en durf. De rauwe zangstem in combinatie met hypnotiserend geneurie en mijmerende gitaarklanken zorgt voor een heel eerlijk en puur lied dat je doet afreizen naar een wereld ver van hier. Bovendien spat de onderlinge dynamiek ervan af. “untitled” blijft relatief rustig qua opbouw, maar draagt wel een catchy beat die aanzet tot bewegen. In de door Jeffrey Roekens geregisseerde muziekvideo zien we de band eerst rustig, maar daarna een stuk drukker tafelen in een grote hangar. De ietwat vreemde setting zet het lied kracht bij en zorgt voor een extra dimensie. Wij zijn alvast overtuigd!

Wie Kids with Buns graag eens live aan het werk wil zien heeft geluk, want de twee zijn momenteel volop bezig aan hun herfsttournee doorheen Nederland en België.

Facebook / Instagram / Website

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
LiveRecensies

Kids with Buns, Ramkot & The Haunted Youth @ OLT Rivierenhof: De Nieuwe Lichting goedgekeurd

Aan het begin van elk jaar organiseert Studio Brussel een muziekwedstrijd, waarin de radiozender op zoek gaat naar de toekomst van de…
Muzieknieuwtjes

Kids with Buns, Ramkot en The Haunted Youth winnen De Nieuwe Lichting 2021!

Door corona zijn er veel zekerheden weggevallen de afgelopen maanden, maar gelukkig behoort De Nieuwe Lichting daar niet toe. Een van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.