Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kids With Buns – “bad grades”

Twee keer goed nieuws over Kids With Buns vandaag: de band behoort tot de negen finalisten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en komt daarnaast ook nog eens met nieuwe muziek. Dat zal zeker niet het laatste zijn dat we van dit duo horen. Amber en Marie vormen net een jaar een band, maar het zegt helemaal niets over wat ze al samen bereikten. Kids With Buns is een kenner op vlak van indiesound en warme, intense nummers. Twee gitaren en de innemend unieke stem van Marie, zorgen voor sterke eindresultaten, zo blijkt. Amper een maand geleden loste de band het nummer “1712“, geschreven om de gelijknamige hulplijn tegen geweld, misbruik en kindermishandeling wat meer aandacht te geven.

Een nieuw jaar, een nieuw nummer. Eén dag voor de release kondigde Kids With Buns hun tweede nummer aan, een verrassing voor middernacht. “bad grades” maakt meteen een goede start met wat slagwerk en een gitaar. Na een korte intro komt Marie aan het woord met een heerlijk speciale stem. Het nummer gaat over je mentaal niet goed voelen en slechte punten halen op school, maar niemand die daar echt om geeft. Een leuk ritme zet zich voort, wordt vergezeld met een refrein en aangevuld met een sterke gitaarsolo van Amber. Het duo speelt in de brug ook met stemeffectjes, wat het zeker interessant maakt. “bad grades” is eentje die blijft hangen, een sterke speler in De Nieuwe Lichting. We verwachten nog veel van Kids With Buns, laat maar komen!

Facebook / Instagram 

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Dit vind je misschien ook leuk:
Muzieknieuwtjes

Kids with Buns, Ramkot en The Haunted Youth winnen De Nieuwe Lichting 2021!

Door corona zijn er veel zekerheden weggevallen de afgelopen maanden, maar gelukkig behoort De Nieuwe Lichting daar niet toe. Een van de…
FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: Claud & Kids With Buns

Bijna elke dag ontdekken we bij Dansende Beren nieuwe acts die we vanaf dan nauwlettend in de gaten houden. Sommigen maken zo…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fabian Rasti - "Brazil"

Vandaag debuteert Fabian Rasti, je misschien wel bekend als zanger en gitarist van de Gentse band Pavlove, met de single “Brazil”. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.