Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy & Remi Wolf – “Pool”

Muziek verbindt mensen, en klaarblijkelijk ook artiesten. Still Woozy en Remi Wolf zijn beide nog relatief nieuwe talenten in de industrie, maar winnen aan een rotvaart aan populariteit. Het feit dat ze afgelopen zomer allebei een eerste album op de wereld loslieten, hielp daar natuurlijk bij, al viel het een al wat meer in de smaak dan het ander. Still Woozy hamerde met If This Isn’t Nice, I Don’t Know What Is iets te vaak op hetzelfde nageltje, terwijl Remi Wolf met Juno dan weer een vernieuwend popalbum afleverde. Hoe dan ook kunnen we er niet onderuit dat de twee een belangrijke rol zullen spelen in de toekomst van de popmuziek, en daarom sloegen ze nu al de handen in elkaar voor “Pool”.

De samenwerking tussen de twee neigt eerder naar de muziek die Still Woozy solo maakt, al moeten we ook meteen bekennen dat de naam Meskerem Mees meteen door onze gedachtengang schoot. De akoestische gitaar, het lichte indiefolksfeertje en de hoge stem van Remi Wolf… de gelijkenis met ons nationale talent is wel héél treffend. Het geheel klinkt naarmate de track vordert gewoon net dat tikkeltje vrolijker. Als Still Woozy dan zijn intrede doet, neigen we weer richting de wisselwerking tussen Billie Eilish en Finneas. Het ziet er dus naar uit dat de Amerikanen met “Pool” een chill hitje te pakken hebben, want het nummer mag er zeker zijn.

Still Woozy staat op 22 november in de Ancienne Belgique. Remi Wolf speelt op 27 juni dan weer in de Botanique.

Still Woozy: Facebook / Instagram
Remi Wolf: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1889 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Benny Sings - Young Hearts (★★★): Met de groeten uit L.A.

Tim van Berkestijn, de Nederlander beter bekend onder het alter ego Benny Sings, is al aan zijn achtste album toe. Grote bekendheid…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Sings - “Young Hearts”

Benny Sings is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een van de grootste vaste waarden in de Nederlandse muziekwereld. Hij bracht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "I'm Not Perfect (But I'm Trying)"

De Britse zangeres Rachel Chinouriri heeft er tot nu toe al een heel succesvol jaar opzitten. Nadat haar ep Better Off Without…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.