Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florence + The Machine – “My Love”

© CPU – Ymke Dirikx

Goed nieuws voor de fans van Florence + the Machine: eind vorige maand keerde de Britse band terug met “King” na een lange stilte en eerder deze week brachten ze “Heaven Is Here” uit én er is nog meer. Twee dagen later volgt nu “My Love” en kondigt Florence Welch aan dat Dance Fever, het nieuwe album van haar band, zal verschijnen op 13 mei. Opvallend is dat de nieuwe nummers elkaar aan een hoog tempo opvolgen en ze telkens vergezeld worden door een videoclip. How Big, How Blue, How Beautiful ging gepaard met een muziekfilm en we beginnen ons af te vragen of we opnieuw die kant uitgaan.

“My Love” is een beetje anders dan de twee voorgaande singles. De catchy beat maakt het nummer opvallend toegankelijker en zo krijgen we opnieuw een poppy kant van Florence + the Machine te zien. Meezingen is geen uitdaging tijdens het aanstekelijke refrein en het duurt dan ook niet lang vooraleer “My Love” blijft hangen. Hitpotentieel is er dus zeker en vast en het feit dat er naast de vier minuten durende versie ook een kortere versie is, wijst ook al op het feit dat Florence mikt op een radiohit. We gunnen het haar ten zeerste, want met een nummer als “My Love” verdient ze niet minder.

Vanaf 13 mei zal Dance Fever te beluisteren zijn. Er zijn nog geen liveshows aangekondigd.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1197 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Balthazar vervangt Florence + the Machine op Pukkelpop

Slecht nieuws voor de fans van Florence + the Machine die hun Pukkelpop-ticket al in hun broekzak zitten hadden. Het festival ging…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florence + The Machine - "Mermaids"

Florence + The Machine is al enige tijd een gekende en geliefde band. De teksten die vaak terugkoppelen naar de natuur hebben…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche verder aan met Florence + The Machine en The Killers!

Het festivalnieuws is de afgelopen weken amper bij te houden, en al zeker niet meer nu ook Pukkelpop in gang geschoten is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.