Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nigo – “Hear Me Clearly” (feat. Pusha T)

Je zult Nigo waarschijnlijk eerder kennen door zijn werk in de modewereld dan door zijn muziek. Hij is oprichter van het merk A Bathing Ape en richtte samen met Pharrell Williams Billionaire Boys Club op waarmee hij de streatwear mode helemaal veranderde. Tegenwoordig is hij ook creatief directeur van Kenzo. Tijdens een fashion show van Kenzo eind januari liet hij nummers horen van zijn opkomend album, waaronder zijn nieuwste single samen met Pusha T. Het is twintig jaar geleden sinds de Japanner een album uitbracht. I Know Nigo komt op 25 maart uit en een heleboel toppers zullen erop verschijnen. Nigo liet al weten dat je onder andere A$AP Rocky, Kid Cudi, Lil Uzi Vert, Pusha T en Tyler, The Creator kunt verwachten.

Na A$AP Rocky op “Arya” en Kid Cudi op Want It Bad” is het nu tijd voor Pusha T. Pusha T doet wat hij het best doet, rappen over cocaïne en crime op een goeie beat. De beat is hard en krachtig met een stevige bas. Perfect voor Pusha T om er memorabele bars op te spitten. Lyrics als ‘These drug dealer Rollies is my TikTok and Triller/Insecure bitches get lip filler’ en ‘Left my elbow in the pot, à la Vince Carter’ is Push op z’n best. Het aanstekelijk refrein interpoleert Jay-Z’s verse van op Free Mason” van Rick Ross. Niet alleen gaat Nigo een nieuw album uitbrengen, maar Pusha T ook. Het is dus uitkijken naar beide albums.

Instagram

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams - "Cash in Cash Out" (feat. Tyler, The Creator & 21 Savage)

Pharrell Williams is een levende legende binnen de muziekwereld. Er lijkt werkelijk niks te zijn dat hij niet kan. Ook 2022 is…
AlbumsRecensies

Pusha T - It's Almost Dry (★★★★): De beste in zijn vak

Een kleine vier jaar hebben we moeten wachten op Pusha T’s vierde langspeelplaat. Zonder enige context plaatste King Push in het begin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.