Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party – “Weird Me Out”

Er lijkt geen rem te staan op Coach Party, want hoewel het viertal slechts een dikke twee jaar bestaat, ligt ep nummer drie alweer klaar. Met Party Food en After Party wist een van de meest veelbelovende signings van Chess Club Records ons al van onze sokken te blazen, maar enkele weken geleden werd er met “FLAG (Feel Like a Girl)” wederom een nieuw hoofdstuk van wal gestoken. Dat zal volgende maand uitmonden in Nothing Is Real, een splinternieuwe ep, waaruit we nu met “Weird Me Out” opnieuw een fantastisch voorsmaakje te horen krijgen.

Veel tijd om te bekomen na al die releases is er klaarblijkelijk niet, want met zijn nieuwste creatie windt Coach Party er geen doekjes om. Drie minuten lang vliegen de gitaren in het rond, terwijl de frontvrouw het beste van zichzelf geeft. Er zit een zekere vorm van herkenbare grootsheid en wat knipoogjes naar de betere punk verstopt in het nummer, waardoor “Weird Me Out” er eentje lijkt te worden voor het collectieve geheugen. Het spelplezier spat er met andere woorden dus weer van af, zeker bij de breakdown tegen het einde van het nummer. De Britten bewijzen vandaag dus wederom dat ze zijn gekomen om te blijven.

Nothing Is Real verschijnt op 29 april. Op 14 april staat Coach Party (inclusief guests) in Kavka Oudaan te Antwerpen voor hun eerste concert ooit op Belgische bodem.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1400 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
LiveRecensies

Coach Party @ Kavka Oudaan: Comfortabele energie

Met slechts drie ep’s op de teller, kan je stellen dat Coach Party een tamelijk nieuwe band is. De groep uit Isle…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party - "Nothing Is Real"

Fans van Coach Party hebben niet te klagen, want er zit alweer een nieuw project van de Britse rockers aan te komen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.