FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Khruangbin, Arsenal en twee anderen maken Werchter Boutique compleet!

© CPU – Bert Savels

Nadat we al een hele tijd headliners Stromae en Gorillaz kenden, wordt de affiche van Werchter Boutique nu eindelijk vervolledigd. Zo zien we – misschien wel gek genoeg? – Khruangbin als fijne namiddagnaam opduiken, maar komt ook popsensatie Years & Years langs als ‘subheadliner’ op het grote podium. Daarnaast zien we ook twee Belgische bands de line-up kleur geven: Arsenal en de mannen van blackwave. zullen er hun nieuwe platen komen voorstellen.

Op z’n minst een uiteenlopende affiche te noemen dus, maar daarom niet slecht. Ondertussen staat overigens ook de timetable online, waaruit blijkt dat Gorillaz en niet Stromae de dag afsluit. Ook dat is een beetje gek, gezien zijn indrukwekkende visuele show tijdens deze Multitude-tour.

Hoe dan ook zijn de tickets voor Werchter Boutique nu in de verkoop, en zal zondag 19 juni wederom een plezante dag worden op de heilige weide.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Khruangbin - A LA SALA (★★★½): Zonnig, zweterig en een tikkeltje zwaarmoedig

Khruangbin is misschien wel een van de snelst groeiende bands van het moment. Met hun zomerse aanstekelijkheid veroveren ze de hele wereld…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khruangbin - "Pon Pón"

Fans van Khruangbin zijn zich al het hele jaar in de handen aan het wrijven. Er verschenen dit jaar al twee singles…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Willem Ardui - Oevers (★★★★): Glansrijk aangemeerd

We maakten de voorbije jaren al bij mondjesmaat kennis met de Nederlandstalige indiepop van zanger en producer Willem Ardui. Nummers als ”Toeval”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.