FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Khruangbin, Arsenal en twee anderen maken Werchter Boutique compleet!

© CPU – Bert Savels

Nadat we al een hele tijd headliners Stromae en Gorillaz kenden, wordt de affiche van Werchter Boutique nu eindelijk vervolledigd. Zo zien we – misschien wel gek genoeg? – Khruangbin als fijne namiddagnaam opduiken, maar komt ook popsensatie Years & Years langs als ‘subheadliner’ op het grote podium. Daarnaast zien we ook twee Belgische bands de line-up kleur geven: Arsenal en de mannen van blackwave. zullen er hun nieuwe platen komen voorstellen.

Op z’n minst een uiteenlopende affiche te noemen dus, maar daarom niet slecht. Ondertussen staat overigens ook de timetable online, waaruit blijkt dat Gorillaz en niet Stromae de dag afsluit. Ook dat is een beetje gek, gezien zijn indrukwekkende visuele show tijdens deze Multitude-tour.

Hoe dan ook zijn de tickets voor Werchter Boutique nu in de verkoop, en zal zondag 19 juni wederom een plezante dag worden op de heilige weide.

2207 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Rock Olmen 2024 (Festivaldag 1): Blij weerzien

Voor de trouwe Rock Olmenaar was het even verloren lopen op de weide op dag één. De organisatie had voor editie 2024…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2024 (Festivaldag 3): Muzikale en meteorologische verrassingen

Koud, nat, warm, droog, motregen, gewone regen, brandende zon, alles passeerde de revue. Behalve een regenboog natuurlijk. Godverdomme. Gelukkig waren de meeste…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2024 (Festivaldag 3): Mee met de wind

Het waaide in het land en ook aan de weide van Werchter gingen de windstoten niet onopgemerkt voorbij. Gelukkig bleek iedereen wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.