Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vince Staples – “MAGIC” (feat. Mustard)

© CPU – Maxim Meyer-Horn

Na een kort tussendoortje via het zelfbenoemde minialbum Vince Staples is de rapper uit het zonnige Californië klaar voor het grover geschut. Het aankomende Ramona Park Broke My Heart zou in april moeten verschijnen, en al dan niet complementair zijn met dat minialbum in stijl (en hopelijk kwaliteit). Deze eerste single “MAGIC” dubbelt als nummer voor een Beats by Dr. Dre-reclamespot met Japans-Amerikaanse tennisster Naomi Osaka.

“MAGIC” is als nummer alleszins goed genoeg, gewoon door niet zo hard te proberen en de boel te forceren. Staples’ flow lijkt zorgeloos uit zijn strandstoel gerapt te worden, en het nummer zelf klinkt ook gewoon redelijk zonnig. Feature DJ Mustard hangt de wannabe-DJ Drama uit, van op CALL ME IF YOU GET LOST, maar zorgt niet echt voor hetzelfde dramatische effect. Als er iets is dat Staples wel weet te doen, is het een catchy nummer ineensteken. Zelfs zijn hardste beats ontsnappen niet aan een goede hook en “MAGIC” doet dat evenmin. Het klinkt gewoon wat oppervlakkiger dan Staples’ beste materiaal, hoewel de geruststellende blazers op het einde wel een mooie touch vormen. Deze single is niet slecht, maar Vince Staples kan beter, dat is nu eenmaal wat een hoge lat voor jezelf zetten doet met verwachtingen.

Instagram / Twitter / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

152 posts

About author
guess this must be the place
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Vince Staples - Ramona Park Broke My Heart (★★½): Herkauwen en risico-avers

Het is bijna zomer en dat kan alleen betekenen dat Vince Staples zich klaarmaakt om zijn beste beentje voor te zetten. De…
AlbumsRecensies

Vince Staples - Vince Staples (★★★½): Moment van bezinning

Net 28 jaar is hij, en toch bewoont hij al een tijdje een van de interessantere hoeken van de hiphopwereld. Kwaliteit en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vince Staples - "ARE YOU WITH THAT?"

Vrijdag komt Vince Staples met een nieuw album en dat zal iedereen geweten hebben. De Californische rapper scheerde hoge toppen met Big Fish…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.