Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LØLØ – “Debbie Downer” (feat. Maggie Lindemann)

© Saul Moreno

Voor haar nieuwste samenwerking koos poppunkprinses Maggie Lindemann voor de nog relatief onbekende LØLØ. De Canadese singer-songwriter LØLØ, wiens echte naam overigens Lauren Mandel is, verkreeg haar populariteit vooral door TikTok toen ze haar eigen draai begon te geven aan muzieknummers. In februari 2021 tekende ze een platendeal, en in diezelfde maand bracht ze meteen een nummer uit genaamd “lonely & pathetic”. Met een kleine discografie op haar naam en slechts één ep, Sweater Collection, strikt ze nu een hit met Maggie Lindemann. Van Maggie hoorden we onlangs nog toen ze haar nummer “She Knows It” uitbracht, dat van harte onthaald werd door iedereen. Nu brengen ze samen “Debbie Downer” uit.

We krijgen meteen het herkenbare gitaargeluid van LØLØ te horen in de intro van “Debbie Downer”. Ook de drums springen er bovenuit, wat er een zeer catchy nummer van maakt. Wanneer Maggie aanvult weten we het zeker, het duo is voor elkaar gemaakt. Twee sterke vrouwen die samen een poppunknummer uitbrengen kan niet anders dan goed zijn. “Debbie Downer” lijkt een nummer gegrepen te zijn uit 2009, toen iconische bands zoals Blink-182 en Sum 41 hits uitbrachten. Beide artiesten weten hoe in te spelen op de nieuwe opkomst van het genre, en doen dit perfect.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maggie Lindemann - "hostage"

We kunnen het niet met zekerheid zeggen, maar we zijn er quasi zeker van dat de fanbase van Maggie Lindemann uit twee…
InstagramLiveRecensies

Against The Current @ Ancienne Belgique (AB): Te aaibare eenheidsworst

De concerten van het Amerikaanse trio Against The Current volgen elkaar in sneltempo op. Na het tweede deel van hun Nightmares &…
InstagramLiveRecensies

Rock Am Ring (Festivaldag 3): Wissel van de wacht

De tijd vliegt als je je amuseert en voor we het goed en wel beseften, waren we al aanbeland op dag drie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.