FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter 2022 maakt affiche compleet met The Kid LAROI, SONS, Glints en meer!

©CPU – Willem Devriendt

Veel nieuws uit het kamp van Rock Werchter de afgelopen weken, want nadat het festival een tijdje geleden een pak namen aan de affiche toevoegde, maakt het nu de line-up compleet. Zo krijgen we als laatste toevoegingen nog enkele fijne internationale artiesten te zien: op donderdag komen zo The Kid LAROI en Lady Blackbird langs, op vrijdag komt Sans Soucis langs en zaterdag staat grandson op de affiche. Daarnaast ook nog een paar bands van eigen bodem op de affiche, waaronder Glints en zijn maatje Yong Yello, De Nieuwe Lichting-winnaar ILA, de mannen van Tin Fingers en SONS.

De affiche van Rock Werchter 2022 is bij deze dus compleet, en nog meer goed nieuws voor het festival: de editie is helemaal uitverkocht. De timetable is vanaf nu ook beschikbaar via de website.

Daarnaast krijgen we nog een mysterieuze boodschap te horen, want Rock Werchter heeft komende zomer nog een speciale verrassing in petto. In het persbericht wordt er gesproken over een bisronde… Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het vet):

Donderdag 30 juni: Airbourne – Altın Gün – Beck – Black Pumas – Carly Rae Jepsen – Cigarettes After Sex – The Death South – First Aid Kit – Fontaines D.C. – Gang of Youths – Glints – HAIM – ILALady Blackbird – Lianne La Havas – Owenn – Pearl Jam – PIXIES – Rag’n’Bone Man – Reignwolf – RY X – The Kid LAROI – The War on Drugs – White Reaper – Yumi Zouma

Vrijdag 1 juli: alt-J – Bazart – The Chats – girl in red – Greta Van Fleet – IDLES – Inhaler – JC Stewart – The Last Internationale – Lewis Capaldi – Lous and The Yakuza – Metallica – Miles Kane – Moderat – MOLYBARON – Parcels – The Regrettes – Sam Fender – Sans SoucisSONS – STIKSTOF – Tin Fingers – Turnstile – Waterparks

Zaterdag 2 juli: Alec Benjamin – Anne-Marie – Bicep Live – Clairo – Dea Matrona – The Faim – Goldband – grandson –  Imagine Dragons – Jamie xx – Jorja Smith – KennyHoopla – Leon Bridges – LP – Måneskin – Marcus King – Nothing But Thieves – Pitou – Phoebe Bridgers – POORSTACY – Sabrina Claudio – Twenty One Pilots – Yong Yello – YUNGBLUD

Zondag 3 juli: Balthazar – Bartees Strange – Big Thief – Disclosure – Dry Cleaning – Emma Bale – FEVER 333 – Jehnny Beth – Jimmy Eat World – Joost – Kacey Musgraves – Keane – Lost Frequencies Live – Michael Kiwanuka – MEUTE – Moses Sumney – Peach Tree Rascals – Polo G – The Record Company – Red Hot Chili Peppers – Royal Blood – Snail Mail – Sum 41 – The Killers

1355 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FeaturesUitgelicht

Nabeschouwing Rock Werchter 2022: Straffe sets, annuleringen, covers en tieneridolen

Na twee zomers vol zomerbars en parklifes was het afgelopen weekend eindelijk weer zoals vanouds. Geen fris groen gras, maar iets dat…
InstagramLiveRecensies

Red Hot Chili Peppers @ Rock Werchter 2022: Een matig gepeperde afsluiter

The show must go on! Enkele dagen geleden moest Red Hot Chili Peppers hun optreden in Glasgow nog afzeggen wegens ziekte. Maar…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 4): Fonkelend richting ontknoping

Het lot van dag vier hing een tijd lang aan een zijden draadje, want tot gisterenmiddag bleef het onduidelijk of grote afsluiter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.