Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lo Moon – “Stop”

Lo Moon blijft de ene prachtige song na de andere uitbrengen. De band uit Los Angeles brengt op 25 februari een tweede album en dat lijkt alweer een prachtexemplaar te worden. Met “Raincoats” en “Dream Never Dies” konden we al onze duimen en vingers aflikken, en ook opvolger “Stop” is van dezelfde schoonheid gemaakt. De band brengt een hoopvolle mix van The War On Drugs en Coldplay en mengt dit allemaal samen tot prachtige nummers. Het is dan ook geen verrassing dat het viertal met die eerste op tour mag en zo ook te zien is op 23 april in het Sportpaleis.

“Stop” is het laatste wat we zouden zeggen tegen Lo Moon na het beluisteren van de song. Het liedje begint tamelijk zacht, zoals dat wel vaker gebeurt bij Lo Moon, en je voelt het langzaam openbloeien. De stem van frontman Matt Lowell breekt je in twee, maar brengt ook hoop met zich mee. Volledig openbreken doet de single eigenlijk nooit, maar de vijf minuten van de single zijn wel voorbij voor je het weet. Het is zo’n lied dat door zijn schoonheid weet te overtuigen, want de cohesie tussen de instrumenten en de vocals zijn hier het sterke element.

Op 25 februari verschijnt A Modern Life, op zaterdag 23 april speelt Lo Moon het voorprogramma van The War On Drugs in het Sportpaleis.

Twitter / Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Lo Moon - "Water" & "Connecticut"

Het blijft een raadsel waarom Lo Moon nog steeds geen groot publiek weet aan te spreken. De band uit Los Angeles weet…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lo Moon - "Evidence"

We hebben in een niet al te ver verleden al regelmatig onze loftrompet bovengehaald voor Lo Moon. Het viertal uit Los Angeles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.