Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lo Moon – “Dream Never Dies”

Drie lange jaren is het geleden dat Lo Moon nog van zich liet horen, maar het viertal uit Los Angeles viert vandaag eindelijk zijn comeback. De band werd vijf jaar geleden opgericht en kon ons met debuutsingle “Loveless” vrijwel meteen omverblazen. Debuutplaat Lo Moon volgde twee jaar later en was een fabelachtige luisterplaat waarmee ze konden verbluffen, maar de band bleef voor velen een geheimtip. Dat er stilaan weer iets begon te borrelen bij Lo Moon, werd een aantal maanden geleden duidelijk toen ze werden aangekondigd als voorprogramma voor de aanstaande Europese tour van The War on Drugs, maar op nieuwe muziek bleef het desondanks wachten. Tot nu, want vandaag keert de band met een indrukwekkende nieuwe single “Dream Never Dies” terug.

Lo Moon kennen we als uitmuntende sfeerscheppers en dat demonstreren ze ook op hun machtige terugkeer “Dream Never Dies”. Een piano luidt het nummer nog op een heel onbewogen manier in, maar eenmaal de hele band invalt, gebeurt er iets magisch. Groots en zweverig klinkt Lo Moon in het refrein en dat zorgt voor een meeslepend geheel waar je in wordt meegezogen. Vocaal maakt frontzanger Lowell overigens weer een uiterst sublieme indruk door de juiste middenweg te vinden tussen zachtheid en grootsheid. Een oerdegelijke terugkeer van Lo Moon met “Dream Never Dies”, dat ons nu al doet snakken naar een volgende plaat.

Op zaterdag 23 april speelt Lo Moon het voorprogramma van The War On Drugs in het Sportpaleis van Antwerpen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lo Moon – I Wish You Way More Than Luck (★★★): Existentiële reis

Aan het begin van deze tot nu toe druiligere lente, zorgt pscyhpopband Lo Moon voor wat verfrissing met I Wish You Way…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Lo Moon - "Water" & "Connecticut"

Het blijft een raadsel waarom Lo Moon nog steeds geen groot publiek weet aan te spreken. De band uit Los Angeles weet…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.