Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia Rodrigo – “good 4 u”

Er is een nieuwe hype in muziekland en haar naam is Olivia Rodrigo. Eerder deze week bracht de Amerikaanse tijdens de Brit Awards een ingetogen versie van “drivers license” en binnenkort mogen we ook een passage in Saturday Night Live verwachten. De achttienjarige brak door met haar rol in High School Musical: The Musical: The Series maar is ondertussen vooral gekend door die eerder vermelde wereldhit. Ondanks dat “drivers license” nu al een van de nummers van het jaar is, wist opvolger “deja vu” ons toch meer te smaken. Net als op de debuutsingle kregen we hier ook een oprechte en delicate tekst te horen, maar muzikaal gebeurde er een stuk meer. Olivia Rodrigo laat meteen al verschillende kanten van zichzelf zien, al doet het voorlopig nog wat denken aan haar twee grote voorbeelden, Taylor Swift en Lorde.

Ook op haar nieuwe single zingt Olivia Rodrigo over haar ex-geliefde en zijn nieuwe vriendin. De Amerikaanse zei dat ze een eclectisch album wou maken en dus gaat ze met haar nieuwe single alweer een andere kant op. Op “good 4 u” krijgen we stevige gitaren en een lekkere bas te horen, dus het fragiele waarmee de zangeres eerder dit jaar naar buiten kwam, is hier ver te zoeken. Niet meer zachtjes meehuilen, maar meeschreeuwen. Het energiebommetje duurt nog geen drie minuten, maar er gebeurt wel een hele hoop in die tijd. “good 4 u” is een rollercoaster die vriend en vijand weet te verrassen en ons benieuwd maakt naar het eerste album van Rodrigo.

Volgende week vrijdag verschijnt Olivia’s debuutalbum Sour.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1083 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Olivia Rodrigo - GUTS (★★★★½): De geboorte van een gedesillusioneerd popicoon

Volwassen worden is nooit makkelijk, maar probeer je even in te beelden hoe ongelooflijk moeilijk het is als je plotseling een superster…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia Rodrigo - "bad idea right?"

Er zijn weinig artiesten die zo’n explosieve carrièrestart meemaakten als Olivia Rodrigo. De Amerikaanse singer-songwriter ging begin 2021, middenin de pandemie, viraal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia Rodrigo - “vampire”

Olivia Rodrigo schoot een kleine twee jaar geleden als een speer uit de startblokken. Het is te zeggen, in haar muzikale carrière…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.