Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Koffee – “Pull Up”

Er is weer nieuws over de reggae- en dance hall-artiest Koffee. Ze liet weten dat haar debuutalbum Gifted op 22 maart zal uitkomen en kondigde daarbij ook een tour aan in Noord-Amerika, met onder andere een tussenstop op het muziekfestival Coachella. Het Jamaicaanse talent bracht ook de nieuwe single “Pull Up” aan het licht. Samen met al eerder gereleasete singles “Lockdown” en “West Indies” is “Pull Up” het derde nummer van het album dat al reeds werd uitgebracht. Op basis van deze drie voorproefjes mogen we ons wagen aan een debuutalbum waarbij Koffee al zingend/rappend experimenteert met stijlen zoals reggae, dance hall en afroswing.

De nieuwe single “Pull Up” is geproduceerd door Jae5, die ook al eerder de single “Repeat” van Koffee en J Hus produceerde. De verfrissende beat van Jae5 gaat hand in hand met de authentieke melodie van Koffee. Het doet ons meteen verlangen naar de zomer op deze koude winterdag. De saxofoonsolo die de single glansrijk neerlegt, mag er ook zeker zijn en sluit zeer mooi aan bij de tropische vibes die Koffee met zich meedraagt.

Ondanks haar groeiende succes is de veelbelovende singjay nog maar 21 jaar. Met al een Grammy op zak zal Koffee zeker nog in de prijzen vallen, al wil ze vooral met haar muziek van de wereld een betere plek maken. Koffee is deze zomer al zeker te bewonderen op Couleur Café.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café 2022 (Festivaldag 1): Een geslaagde antiregendans

Na drie lange jaren wachten werden we door Couleur Café opnieuw verwelkomd in het Ossegempark aan de voet van het Atomium. In…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Shaggy, STIKSTOF, Koffee en meer naar Couleur Café 2022!

Het was de laatste tijd verrassend stil rond Couleur Café, maar het gezelligste festival van het land kondigde vandaag eindelijk een eerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Koffee - "West Indies"

Ze was amper zeventien toen Koffee doorbrak en gebombardeerd werd tot een van de grootste reggaebeloftes van het het decennium. Grootheden als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.