Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Koffee – “Lockdown”

© Maxim Meyer-Horn

Zowat elke grote reggaester heeft Koffee zijn of haar zegen al gegeven, want de twintigjarige Mikayla Simpson heeft iedereen op slag weten in te palmen met haar verfrissende reggae en dancehall. In 2019 won ze als jongste en enigste vrouw ooit de Grammy voor haar ep Rapture en daar is het niet bijgebleven. Ze werkte bijvoorbeeld samen met o.a. Ed Sheeran, Justin Bieber & Chronixx en trekt dit najaar als voorprogramma van Harry Styles mee op zijn Zuid-Amerikaanse tour. The sky is the limit al lang niet meer voor deze icoon in wording.

We hebben al heel wat lockdown en quarantainenummers gehoord, maar weinig zijn zo vrolijk als “Lockdown”. Uiteraard mogen de typische reggae-elementen niet ontbreken en laat Koffee zich van haar meest veelzijdige kant zien. Naast een kort rap stukje, lijkt ze ook zelfzekerder in haar zangpartijen en heeft ze haar ademhalingstechniek helemaal op punt gesteld. “Lockdown” gaat feestjes nog op stelten zetten, al moeten we daar uiteraard nog even op wachten tot de kust weer veilig is.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1528 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café 2022 (Festivaldag 1): Een geslaagde antiregendans

Na drie lange jaren wachten werden we door Couleur Café opnieuw verwelkomd in het Ossegempark aan de voet van het Atomium. In…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Koffee - "Pull Up"

Er is weer nieuws over de reggae- en dance hall-artiest Koffee. Ze liet weten dat haar debuutalbum Gifted op 22 maart zal…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Shaggy, STIKSTOF, Koffee en meer naar Couleur Café 2022!

Het was de laatste tijd verrassend stil rond Couleur Café, maar het gezelligste festival van het land kondigde vandaag eindelijk een eerste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.