Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree – “Freaks & Geeks”

Sommige memes zijn na een tijdje gewoon niet meer grappig, Oliver Tree zal daarentegen toch verdomd hard zijn best moeten doen voor we hem niet meer leuk vinden. De man bracht in 2020 zijn debuutplaat uit, maar brak daar pas een tijdje later echt mee door dankzij TikTok. Ondertussen surfte de Amerikaan een tijdje op die hype, nu is het echter tijd voor nieuw materiaal. Tree verdiepte zich in het countryleven, kocht een hoed en werd als het ware een echte cowboy. Volgende maand brengt hij zelfs het album Cowboy Tears uit, waaruit we enkele weken geleden al het nummer “Cowboys Don’t Cry” te horen kregen. Nu volgt er met “Freaks & Geeks” alweer een plezant nummertje.

Opnieuw zit er een zekere countrysfeer verstopt doorheen het nummer, maar tussen de gitaar door, komt daar plots een stevige beat bij kijken. Het zorgt er bijgevolg voor dat “Freaks & Geeks” in een stroomversnelling terecht komt en Oliver Tree ons wederom weet te verblijden. Het zit met andere woorden wel snor met die nieuwe plaat, want de Amerikaan weet toch telkens weer op een degelijke manier het belachelijke ‘normaal’ te laten klinken. Neem daar nog eens bij dat je met een app als TikTok tegenwoordig een pak sneller een hit scoort en je weet dat het goedkomt met dit nummer.

Cowboy Tears verschijnt op 18 februari.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2049 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Oliver Tree @ Ancienne Belgique (AB): Entertainment boven muziek

Oliver Tree dankt zijn succes aan TikTok en zijn entertainende videoclips. Dat je daardoor al meteen met een kritischere blik wordt bekeken,…
AlbumsRecensies

Oliver Tree - Alone In A Crowd (★★): Singles en opvulsel

Er valt op z’n minst wel wat te zeggen over de persona van Oliver Tree. De man, die veelal als levende meme…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree - "Essence" (feat. Super Computer)

Oliver Tree heeft sinds kort een nieuw kapsel en dat kan maar één ding betekenen: er komt een nieuwe plaat aan. Na…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.