Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mallrat – “Your Love”

© Kat Neisler

Bijna drie jaar geleden ontmoetten we Mallrat voor het eerst in de legendarische rode backstage van de Ancienne Belgique, waar ze toen het voorprogramma van Maggie Rogers verzorgde. De Australische zangeres trok daarna nog op tour met onder andere King Princess en Post Malone, maar vult in eigen land al vlotjes zelf grote zalen. Vorig jaar kregen we, op een samenwerking met Benee na, geen nieuwe muziek van Mallrat, maar daar komt vandaag eindelijk verandering in en een nieuw project lijkt zo niet meer ver weg.

De nieuwe single “Your Love” bevat zeer weinig tekst en kenmerkt zich vooral door de herhaling van ‘your love’. Hierdoor kruipt er al snel een zekere routine in het nummer, die pas op het einde door een verrassende rap van een niet nader genoemde artiest doorbroken wordt. Muzikaal blijft deze single redelijk ingetogen ondanks de fijne productie en gebeurt er na de eerste strofe niets spectaculairs, misschien omdat er nog wat pit mist in de hele opbouw. “Your Love” is volgens Mallrat zelf de introductie tot Mallrat 2.0, dus nieuwe muziek mogen we de komende maanden zeker verwachten.

Mallrat staat op woensdag 25 mei in het voorprogramma van Conan Gray in de AB. De laatste tickets zijn hiervoor nu te koop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maggie Rogers - "So Sick Of Dreaming"

Ooit was ze het meisje dat danig indruk wist te maken op Pharrell Williams met haar “Alaska”, maar inmiddels is Maggie Rogers…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Alley Rose"

Conan Gray wist eerder dit jaar een positieve indruk op ons te laten met “Lonely Dancers” en de new wave invloeden erin….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maggie Rogers - "Don't Forget Me"

De bal ging aan het rollen toen een jonge Maggie Rogers als onderdeel van een masterclass een van haar songs mocht laten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.