Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khruangbin & Leon Bridges – “Chocolate Hills”

© Pooneh Ghana

Goed nieuws voor wie twee jaar geleden fan was van Texas Sun, het gelegenheidsproject tussen Khruangbin en Leon Bridges. De Texanen sloegen namelijk opnieuw de handen in elkaar voor een tegenhanger, die volgende maand al verschijnt. Texas Moon zou het iets donkerdere vervolg moeten voorstellen, maar als deze twee bands op de tracklist staan, dan weet je dat ‘donker’ eigenlijk gewoon ‘zwoel’ betekent. Dat konden we bijvoorbeeld al afleiden uit “B-Side“, dat enkele weken geleden verscheen. Even energiek is deze “Chocolate Hills” weliswaar niet, maar het haalt je wel makkelijk uit je midweekdipje.

De bas laat je trommelvliezen al meteen lekker trillen, al gaat het er op de nieuwste samenwerking tussen de twee wel wat rustiger aan toe. Het is vooral de stem van Leon Bridges die alle aandacht naar zich toetrekt, waardoor wegdromen des te makkelijker gaat. ‘Let’s get lost in the flow’, zingt hij, en dat is precies wat er gebeurt eenmaal je naar “Chocolate Hills” luistert. Geleidelijk aan komt er wat begeleidende elektronica bij, maar het werd ons al meteen duidelijk dat dit gebergte een plek is waar niets moet en alles mag. Er zit heel veel liefde verstopt in de nieuwe van Khruangbin & Leon Bridges, waardoor ons hartje weer wat sneller slaat.

Texas Moon verschijnt op 18 februari.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1304 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ron Trent - "Flos Potentia (Sugar, Cotton, Tabacco)" (feat. Khruangbin)

‘Flos Potentia’ betekent flower power in het Latijn. En dat is hoe Ron Trent en Khruangbin hun nieuwe samenwerking zelf zouden beschrijven….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Khruangbin, Arsenal en twee anderen maken Werchter Boutique compleet!

Nadat we al een hele tijd headliners Stromae en Gorillaz kenden, wordt de affiche van Werchter Boutique nu eindelijk vervolledigd. Zo zien…
AlbumsRecensies

Khruangbin & Leon Bridges – Texas Moon (★★★★): Laidback wegdromen onder de Texaanse sterrenhemel

Ruim twee jaar geleden kregen we vanuit het verre Texas een aangename, muzikale verrassing te verwerken. Een toenmalige gezamenlijke tour bracht de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.