Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BLUAI – “Dime Store”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Jaarlijks richten we bij Dansende Beren de schijnwerpers op ‘De Grote Beren van Morgen’; een handvol artiesten of bands waarvan we geloven dat ze een beloftevolle toekomst voor de boeg hebben. Een band die dat lijstje dit jaar mocht vervoegen is BLUAI. Een vierledige girlband die ons met slechts één single wist te overtuigen van haar potentieel. Ook de jury van de Sound Track finale in Trix was daarvan overtuigd, wat resulteerde in een winnaarsplek op het podium. Daarbovenop speelde de band reeds als voorprogramma van Mauro Pawlowski en mochten de dames zich vorige zomer bij de affiche van onder andere Absolutely Free Festival voegen. Na hun veelbelovende eerste single “Lady” krijgen we vandaag te horen wat de band nog meer voor ons nog in petto heeft.

Zonder al te veel poespas nemen Catherine, Mo, Ilayda en Caitlin ons mee op een roadtrip richting “Dime Store”. Een rit waarbij je met het raampje naar beneden mee knikt met de rustige beat van het nummer. Hier en daar komt de single in een stroomversnelling terecht en krijgen we luidere gitaren te horen, maar het is de zweverige stem van Catherine die ons weer doet wegdromen. “Dime Store” is een aangenaam indienummer waarbij we duidelijk horen welke richting BLUAI uitgaat. Het past binnen het plaatje dat we krijgen van de band, en doet ons uitkijken naar wat ze nog meer te bieden heeft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2022 volgens verschillende Belgische en Nederlandse artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2022

De ep wint dezer dagen steeds meer aan belang en dat ligt vooral aan het feit dat de samenleving vlugger wordt. Alles…
2022FeaturesUitgelicht

De Belgische Grote Beren Van Morgen 2022: Een terugblik

We hebben elke dag weer het genoegen om nieuwe artiesten en nummers te ontdekken. Sommige acts laten zelfs zo’n diepe indruk op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.