Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NewDad – “Say It”

© Bella Howard

Het nieuwe muzikale hoofdstuk in het boek dat NewDad al een tijdje aan het schrijven is, oogt nu alvast veelbelovend. Binnen een kleine maand brengt het viertal met Banshee een nieuwe ep uit, waarmee er nu al een pak grote shows werden vastgelegd. Niet minder dan terecht, want de weg die de Britten tot nu toe aflegden begint eindelijk zijn vruchten af te werken. Nadat de band vorig jaar terug boven water kwam met “Ladybird“, krijgen we met “Say It” nu een tweede voorsmaakje uit de nog te verschijnen ep te horen. En ook dat weet ons zeker te bekoren.

Van bij de eerste seconden van “Say It” wordt duidelijk dat NewDad van plan is om je mee te nemen op een van de betere indietripjes die je de afgelopen weken al had. Dankzij een dromerig gitaartje lijken we initieel af te stevenen op rustgevende drie minuten, maar niets is minder waar. Plots breekt de track helemaal open, waardoor ook het tempo in een stroomversnelling komt. Een zwoele baslijn, wat surfy gitaartjes en natuurlijk de vrolijke, maar o zo kalmerende stem van frontvrouw Julie Dawson zijn de basisingrediënten voor de glimlach die nu op je gezicht prijkt. Eentje om de namiddag mee door te cruisen, die nieuwe van NewDad!

Banshee verschijnt op 9 februari.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2115 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NewDad - "Nightmares"

Na het prijsgeven van eerdere singles “Break In”, “Angel” en “Let Go” krijgen we nu de nieuwste creatie van NewDad: “Nightmares”. De…
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

DOPE LEMON @ Ancienne Belgique (AB): Een dopetrain met pit

Sinds 2016 bewandelt de flamboyante Angus Stone deze wereld onder zijn artiestennaam Dope Lemon. In januari bracht hij met Rose Pink Cadillac…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.