Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Delvon Lamarr Organ Trio – “Don’t Worry ‘Bout What I Do”

©Francis A. Willey

Het meest swingende orgeltrio uit Seattle, Delvon Lamarr Organ Trio, bracht op 7 januari 2022 de tweede single uit van hun nieuw album. Dat album, Cold As Weiss, zal in februari pas uitkomen, maar we konden alvast kennis maken met nieuwe drummer Dan Weiss op “Pull Your Pants Up”, een licht komische boodschap verpakt in een groovy soul-jazz jasje. Met de tweede single “Don’t Worry ‘Bout What I Do” verandert er eigenlijk weinig. Degelijke soulfunk met een streepje acidrock.

Waar de eerste single een grap was, gericht naar gitarist Jimmy James, is de tweede single zijn antwoord daarop. Zijn respons op alles is “Dont Worry ‘Bout What I Do”, zelfs al zakt zijn broek af. In de vorige single ging de aandacht vooral naar organist Delvon Lamarr, maar hier steelt de gitarist eigenlijk de show. Vanaf de eerste seconde leggen de drummer en organist een solide, funky basis voor Jimmy James om vijf minuten lang z’n ding op te doen. Hij verkent de puurheid die de gitaar hem te bieden heeft, van degelijke jazzriffs naar een lang uitgesponnen solo over groovy percussie en aanstelijk orgelspel. Er is een leuk evenwicht tussen speels en virtuoos bij DLO3. Ze doen hun motto van ‘feel good music’ alle eer aan. De boodschap komt over, we moeten ons inderdaad geen zorgen maken over wat hij doet.

Cold As Weiss komt 11 februari 2022 uit. In het voorjaar staan er shows gepland in Frankrijk en Duitsland, maar voorlopig nog niets in België.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jordan Rakei - The Loop (★★★★): Grandioos nieuw begin

Enkele dagen voor zijn tweeëndertigste verjaardag presenteert Jordan Rakei zijn vijfde album The Loop aan de wereld. Geïnspireerd door de geboorte van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.