Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov – “ぜんぶ、できる” (feat. Kanna Sato)

We kijken vol hunkering uit naar het voorjaar. Niet enkel omdat grijs dan terug groen wordt, maar vooral ook omdat op 1 april De Verkeerde Fout, het tweede duettenalbum van Antwerpse cultpopiconen Borokov Borokov, verschijnt. Het zal een album worden ‘zoals het vorige eigenlijk had moeten klinken’. Dat vorige, Enkel Duetten, was een viering van Belgische absurditeit. Recentelijk kijkt het drietal echter over zowel de taal- als landsgrenzen heen. “Soddisfatto” was alles behalve Nederlandstalig, “Rita De Rover” was dan weer hartstikke Hollands. De nieuwste samenwerking, “ぜんぶ、できる”, kijkt voor het eerst in de geschiedenis van Borokov Borokov over alle grenzen heen.

Het nummer, geromaniseerd als “Zenbu, dekiru” en volgens Google Translate “Alles kan gedaan worden”, is namelijk een duet met de Japanse Kanna Sato, bekend van haar band Good Life Fellows en een Japanse Uber Eats-commercial. Klassiek Borokov Borokov-gebliepbloep begeleidt de ietwat hese stem van Sato voor wat een gezellig popnummer wordt. De vele tonen en de snelle drummachines stuiteren wat in het rond, maar klinken toch toegankelijk en min of meer vertrouwd in de oren. Een man met een bloembak poserend voor een green screen zorgt voor een ongemakkelijke, maar gepaste videoclip. “ぜんぶ、できる” maakt ons heel benieuwd naar welke verrassingen De Verkeerde Fout ons nog te bieden heeft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Borokov Borokov - De Verkeerde Fout (★★★★): Een meesterlijke aprilvis

Al enkele jaren vragen we ons af of Borokov Borokov nu een grap is of niet. Het probleem is echter, hoe meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov - "Moeilijke Tijden" (feat. Huub Prins)

Elke keer als we vol verwachting het nieuwste liedje van Borokov Borokov aanzetten, worden we in onverwachte hoeken gestuurd. Het Antwerpse trio…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste namen Boomtown 2022: Acid Arab, Emma Ruth Rundle, Salut C'est Cool en meer!

Het Gentse festival Boomtown keert dit jaar terug naar zijn vertrouwde periode. Van 15 tot 20 juli biedt de stad onderdak aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.