Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov – “Soddisfatto”

België straalt van het surrealisme. Dat weerspiegelt zich ook in de muziek die in ons kleine landje gemaakt wordt. Denk maar aan Willy Organ, Shht en CasseCouilles, om maar enkele geflipte chaosprojectjes te noemen. Meesters hierin zijn waarschijnlijk Borokov Borokov. Vorig jaar kwamen ze nog met een dubbelalbum, waarop (althans op Enkel Duetten) hun heerlijke mix van Kraftwerkknopjeskabaal en de Nederlandse taal opnieuw alle richtingen uit stuiterde.

Dat tweede aspect is niet langer onderdeel van wat het Antwerpse viertal doet. Neen, voor hun nieuwe single “Soddisfatto” gaat de band voor het eerst in het niet-Nederlands, en dat mag je letterlijk nemen. We horen een vreemde mix van Frans, Engels, Grieks, Spaans, Italiaans en vermoedelijk nog enkele andere talen. Begeleid door een zwoel, zomers deuntje zorgt dit voor een heel fijn geheel. Ook de video, waarin via computertechnologie een ideale combinatie van de vier leden als baby werd gegenereerd, is op zijn minst gezegd opmerkelijk.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Huub Prins - "Speciaal Voor Mij"

Huub Prins kwam nog niet zo lang geleden ons Belgenlandje jolig binnengehuppeld, hand in hand met de drie emmerhoofden van Borokov Borokov….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Borokov Borokov - De Verkeerde Fout (★★★★): Een meesterlijke aprilvis

Al enkele jaren vragen we ons af of Borokov Borokov nu een grap is of niet. Het probleem is echter, hoe meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov - "Moeilijke Tijden" (feat. Huub Prins)

Elke keer als we vol verwachting het nieuwste liedje van Borokov Borokov aanzetten, worden we in onverwachte hoeken gestuurd. Het Antwerpse trio…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.