Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Petras – “Coconuts”

© Steven Klein

De Amerikaans-Duitse popster Kim Petras is terug van weggeweest. Met een simpele ‘Woo-Ah!’ wist ze de LGBTQ+-gemeenschap mee te laten brullen met haar uiterst dansbare nummers. Na het uitbrengen van Clarity verwende ze haar fans opnieuw met een glansrijk conceptalbum TURN OFF THE LIGHT. Deze twee albums vielen allebei bijzonder goed in de smaak, waardoor ze het electropopgenre maar al te graag doortrok naar haar andere liedjes. Met “Malibu” bracht Kim de zomer naar ons toe, en door “Future Starts Now” durfden we opnieuw te dromen van een tijd na dat vreselijke virus.

Haar nieuwste single “Coconuts” lijkt een volledig ander onderwerp aan te kaarten. De zelfzekere blondine heeft het hierin vooral over haar geliefde borsten. Geen enkel thema gaat Kim uit de weg: koosnaampjes, vergelijkingen met ballonnen en fruit, of over hoe ze ritmisch op en neer bewegen. Op zich is het wel een ludiek nummer, maar zowel inhoudelijk als muzikaal stelt Kim Petras hiermee teleur. Zelfs de zomerse sfeer die rond dit liedje hangt, kan de fletse ondertoon niet doen verdwijnen. De nochtans experimentele zangeres weet ons deze keer niet te overtuigen, wat erg jammer is. Hopelijk herpakt ze zich snel, zodat ze binnenkort in volle glorie opnieuw van zichzelf kan laten horen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Kim Petras - Slut Pop (★★): Een oppervlakkig 18+-feestje

In een chaotisch, ietwat uitzichtloos tijdperk is het belangrijk om even al je zorgen opzij te kunnen zetten. Verstand uitschakelen en gaan,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Petras - "Future Starts Now"

Wie een beetje vertrouwd is met de bekendste popgodinnen van dit moment, weet dat het woordje ‘yuh’ toebehoort aan Ariana Grande, maar…
AlbumsRecensies

K/DA - ALL OUT (★★★½): Fictieve popgroep maakt levensechte indruk

K/DA is niet de eerste virtuele muziekband. Alvin and the Chipmunks bestaat al sinds 1958 en daarna verschenen er nog talloze fictieve…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.