Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Petras – “Coconuts”

© Steven Klein

De Amerikaans-Duitse popster Kim Petras is terug van weggeweest. Met een simpele ‘Woo-Ah!’ wist ze de LGBTQ+-gemeenschap mee te laten brullen met haar uiterst dansbare nummers. Na het uitbrengen van Clarity verwende ze haar fans opnieuw met een glansrijk conceptalbum TURN OFF THE LIGHT. Deze twee albums vielen allebei bijzonder goed in de smaak, waardoor ze het electropopgenre maar al te graag doortrok naar haar andere liedjes. Met “Malibu” bracht Kim de zomer naar ons toe, en door “Future Starts Now” durfden we opnieuw te dromen van een tijd na dat vreselijke virus.

Haar nieuwste single “Coconuts” lijkt een volledig ander onderwerp aan te kaarten. De zelfzekere blondine heeft het hierin vooral over haar geliefde borsten. Geen enkel thema gaat Kim uit de weg: koosnaampjes, vergelijkingen met ballonnen en fruit, of over hoe ze ritmisch op en neer bewegen. Op zich is het wel een ludiek nummer, maar zowel inhoudelijk als muzikaal stelt Kim Petras hiermee teleur. Zelfs de zomerse sfeer die rond dit liedje hangt, kan de fletse ondertoon niet doen verdwijnen. De nochtans experimentele zangeres weet ons deze keer niet te overtuigen, wat erg jammer is. Hopelijk herpakt ze zich snel, zodat ze binnenkort in volle glorie opnieuw van zichzelf kan laten horen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Petras - "brrr"

Het zijn glorietijden voor de Duitse popstarlet Kim Petras. Sinds ze in Los Angeles een nieuw leven startte en ambitieus aan haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Petras - "If Jesus Was A Rockstar"

De Duits-Amerikaanse popster Kim Petras schreef dit jaar geschiedenis. Haar samenwerking “Unholy” met Sam Smith werd een nummer 1-hit in de VS…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.