Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mia Nicolai – “Dream Go”

© Joel Chama

Ze heeft nog maar een paar uitgebrachte singles, en toch belooft de Nederlands/Russische zangeres Mia Nicolai snel te worden opgepikt bij het grote publiek. Opgegroeid in Amsterdam speelde ze van kleins af aan piano en viool, waardoor haar onbedwingbare voorliefde voor muziek nog meer werd aangewakkerd. Later reisde ze de wereld af met tussenstops in Londen en Melbourne om zichzelf op persoonlijk en muzikaal vlak te ontdekken. Haar eerste liedje “Set Me Free” klonk vooral voorzichtig en aftastend, maar met “Mutual Needs” had Mia duidelijk haar eigen stijl te pakken. Dit trok ze helemaal door naar “People Pleaser“, dat tot nu toe haar meest persoonlijke werk is.

Met haar gloednieuwe nummer “Dream Go” laat Mia Nicolai een echte meezinger op ons los. Haar aanstekelijke indiepopgeluid wordt nog meer in de verf gezet door een catchy gitaardeuntje. Daarnaast wordt er heel subtiel drumwerk aan toegevoegd, waardoor alles als een prachtig afgewerkt totaalplaatje aanvoelt. Om alles nog dat tikkeltje beter te laten klinken, worden we naar het einde toe verrast met magnifieke vioolgeluiden. Dit alles zorgt voor een verfrissend geheel dat zeker voor enkele dagen in je hoofd blijft ronddwalen. Met deze nieuwe single bewijst Mia Nicolai dat ze een veelbelovende artieste is, die je in de toekomst maar beter in de gaten blijft houden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loop - "Halo"

Het is al zo lang stil rond Loop dat we stilaan vergeten waren dat deze band nog bestond. Legendes zeggen dat Robert Hampson…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (12 april - 18 april)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Balming Tiger - "JUST FUN!" & "LOOP?"

Sinds de release van hun debuutalbum op SoundCloud in 2018 bracht Balming Tiger elk jaar nieuwe muziek uit en zo kregen we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.