Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single daine – “IDC”

De Australische hyperpop zangeres daine doopten we in het begin van het jaar tot een ‘Grote Beer Van Morgen‘. Niet onterecht, zo bleek. Ze loste namelijk recent nog een samenwerking met de Bring Me The Horizon-frontman Oli Sykes en kreeg de ene lofzang na de andere van Charli XCX. Haar debuutmixtape Quantum Jumping ziet volgend jaar het levenslicht en kan de emo-popheldin naar nieuwe hoogtes katapulteren. De interesse in deze artieste blijft stijgen en heeft zijn piek nog lang niet bereikt, want ook de nieuwe single klinkt weer veelbelovend.

De rockinvloeden komen op “IDC” weer heerlijk naar voren dankzij de dreigende gitaarmelodieën en beangstigende bassen. In de strofes houdt ze zich vocaal wat terug, waardoor de climax in het finale refrein des te intenser overkomt en voor de nodige kippenvel zorgt. Op “IDC” neemt daine haar tijd om op te bouwen, maar van zodra het nummer helemaal openbreekt, is er geen houden meer aan deze emo-popbom. Het parcours van daine is reeds zeer spectaculair en zal alleen maar spannender worden met zulke singles.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1488 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single daine – “new ground”

Wanneer een artiest van stijl verandert, kan je oorspronkelijke fanbase wel eens afhaken. Zo zijn Charli XCX’s vroegere bewonderaars al lang overgestapt…
2021FeaturesUitgelicht

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2021: Een terugblik

Er vergaat geen dag waarop we met Dansende Beren niet over nieuwe muziek schrijven en zo doen we bijna elke dag weer…
FeaturesInstagram

De Grote Beren Van Morgen 2021: Daine & Iliona

Voor de vierde keer op rij halen we dit jaar onze glazen bol boven en voorspellen we welke artiesten zich mogen opmaken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.