banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single daine – “IDC”

De Australische hyperpop zangeres daine doopten we in het begin van het jaar tot een ‘Grote Beer Van Morgen‘. Niet onterecht, zo bleek. Ze loste namelijk recent nog een samenwerking met de Bring Me The Horizon-frontman Oli Sykes en kreeg de ene lofzang na de andere van Charli XCX. Haar debuutmixtape Quantum Jumping ziet volgend jaar het levenslicht en kan de emo-popheldin naar nieuwe hoogtes katapulteren. De interesse in deze artieste blijft stijgen en heeft zijn piek nog lang niet bereikt, want ook de nieuwe single klinkt weer veelbelovend.

De rockinvloeden komen op “IDC” weer heerlijk naar voren dankzij de dreigende gitaarmelodieën en beangstigende bassen. In de strofes houdt ze zich vocaal wat terug, waardoor de climax in het finale refrein des te intenser overkomt en voor de nodige kippenvel zorgt. Op “IDC” neemt daine haar tijd om op te bouwen, maar van zodra het nummer helemaal openbreekt, is er geen houden meer aan deze emo-popbom. Het parcours van daine is reeds zeer spectaculair en zal alleen maar spannender worden met zulke singles.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1410 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagram

De Grote Beren Van Morgen 2021: Daine & Iliona

Voor de vierde keer op rij halen we dit jaar onze glazen bol boven en voorspellen we welke artiesten zich mogen opmaken…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single daine - "Bloody Knees"

  Het is altijd fijn als een artiest popmuziek met een hoek af maakt. Zo zijn de meeste nummers van de Australische…
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (26 oktober – 1 november)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.