Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen – “Wannabe”

Bij sommige artiesten duurt het jaren voordat er nieuwe muziek komt nadat ze een album hebben uitgebracht, maar fans van Baby Queen hebben dat probleem vooralsnog nooit gehad. Het muzikale project van Belle Latham bestaat nog maar een dik jaar, maar op die tijd bracht ze al een ep en een mixtape uit, die laatste zelfs nog maar een dikke maand geleden, maar in ons interview vertelde ze dat ze al volop bezig was met haar volgende twee albums. De Britse bleek niet te liegen, want na The Yearbook krijgen we alweer een nieuw streepje muziek van Baby Queen te horen. Het nieuwe “Wannabe” zou dan ook de eerste single zijn van Bella’s debuutplaat, die in het voorjaar van 2022 zou verschijnen. Perfect op tijd voor de zomer met andere woorden, want de zangeres staat al op heel wat festivalaffiches geprogrammeerd.

Dat het bij Baby Queen niet per se draait om catchy melodietjes, werd de afgelopen maanden al duidelijk. De Britse moet het vooral hebben van haar vaak sarcastische teksten, doordrenkt met zwarte humor. Dat is ook op “Wannabe” niet anders, want de zangeres vertelt in haar nieuwste nummer over haar moeilijke jeugd. Zo werd ze vaak uitgemaakt op basis van haar gedrag en kleding en uitgescholden voor ‘loser’ en ‘wannabe’. Nu ze uiteindelijk terugkijkt op het hele verhaal, ziet ze er het probleem niet van in, want iedereen die haar het leven zuur maakte, heeft het bijlange niet zo goed als zij nu. Daarom is ze trots op het feit dat ze een loser is en zet ze haar fans zelfs aan om zich te ontdoen van alle maatschappelijke regeltjes door gewoon te zijn wie ze willen zijn. Giet dat verhaal over een leuke beat en je krijgt een typische Baby Queen-song, die je toch weer met open mond doet luisteren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1353 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Olivia Rodrigo @ Vorst Nationaal: Massahysterie en liefdesverdriettherapie

Disney Channel heeft al heel wat tieneridolen naar voren gebracht die later uitgroeiden tot gigantische wereldsterren zoals Justin Timberlake, Britney Spears en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen - "Colours of You"

Als fans van Baby Queen ooit klagen over een gebrek aan nieuwe muziek, dan weten wij het ook niet meer. Bella Latham…
Muzieknieuwtjes

BBC Sound of 2022 maakt longlist bekend

In de maand december worden we traditiegetrouw overstelpt met allerlei jaarlijsten die een terugblik vormen op het muziekjaar, maar het is ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.