Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Keegan Powell – “The Wildcard”

Keegan Powell is een songwriter en performance artiest uit Toronto. Hij schreef eerder al nummers voor de bands Teenage Kicks en Chastity, maar brengt sinds 2018 ook eigen muziek uit. Zijn debuutalbum staat nog voor dit jaar gepland en we kunnen zijn nieuwste single “The Wildcard” als voorsmaakje daarvan beschouwen.

De melodische gitaren aan het begin van het nummer hebben ons al meteen in hun greep. De folkachtige klanken doen ons onmiddellijk snakken naar het verdere verloop van het lied. Na enkele seconden worden we zeer aangenaam verrast wanneer een zuivere mondharmonica de gitaren vergezelt. Van zodra de zoetklinkende zang daar nog bijkomt, snappen we de vibe van dit lied helemaal: een kampvuurachtige folksong die iedereen in de verleiding brengt om naasten te omarmen. De afwisseling tussen de zachte samenzang en muzikale intermezzo’s van mondharmonica, gitaren en percussie zorgt ervoor dat “The Wildcard” ons vier minuten lang weet te boeien. Met de herfstzon op ons gezicht en een warme kop thee bij de hand, genieten we van de kleine dingen in het leven, waaronder deze nieuwe single van Keegan Powell.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Amber Run @ Het Depot: Een explosieve set die tot in je hart gaat

Alles om ons heen is vergankelijk en toch het vieren waard. Die boodschap bracht indierocktrio Amber Run gisteren met zich mee naar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Angelo De Augustine - "The Ballad of Betty and Barney Hill"

In 2021 bracht de Amerikaanse Angelo De Augustine nog het veelgeprezen A Beginner’s Mind uit met Sufjan Stevens. Nu werkt hij aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Krule – “If Only It Was Warmth”

Een maand na het uitbrengen van de single “Seaforth”, lost King Krule met “If Only It Was Warmth” het tweede nummer van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.