Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Keegan Powell – “The Wildcard”

Keegan Powell is een songwriter en performance artiest uit Toronto. Hij schreef eerder al nummers voor de bands Teenage Kicks en Chastity, maar brengt sinds 2018 ook eigen muziek uit. Zijn debuutalbum staat nog voor dit jaar gepland en we kunnen zijn nieuwste single “The Wildcard” als voorsmaakje daarvan beschouwen.

De melodische gitaren aan het begin van het nummer hebben ons al meteen in hun greep. De folkachtige klanken doen ons onmiddellijk snakken naar het verdere verloop van het lied. Na enkele seconden worden we zeer aangenaam verrast wanneer een zuivere mondharmonica de gitaren vergezelt. Van zodra de zoetklinkende zang daar nog bijkomt, snappen we de vibe van dit lied helemaal: een kampvuurachtige folksong die iedereen in de verleiding brengt om naasten te omarmen. De afwisseling tussen de zachte samenzang en muzikale intermezzo’s van mondharmonica, gitaren en percussie zorgt ervoor dat “The Wildcard” ons vier minuten lang weet te boeien. Met de herfstzon op ons gezicht en een warme kop thee bij de hand, genieten we van de kleine dingen in het leven, waaronder deze nieuwe single van Keegan Powell.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tomberlin – “idkwntht”

Sarah Beth Tomberlin, de uit Amerika afkomstige muzikante die onder haar achternaam optreedt, blijft een kracht die onder de oppervlakte borrelt. In…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single lilo - "Somekind"

De vrouwen van de band lilo zijn al sinds hun elfde hartsvriendinnen. Christie Gardner en Helen Dixon leerden elkaar kennen op school…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cate Le Bon – “Remembering Me”

De Welshe Cate Le Bon heeft met “Remembering Me” een nieuwe single van haar aankomende album Pompeii uitgebracht dat zal verschijnen op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.