Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alfie Templeman – “3D Feelings”

Tram twee is nog steeds niet in zicht voor Alfie Templeman, maar toch gaat het al enige tijd gigantisch hard voor de Britse tiener. De afgelopen paar jaar bracht hij met Happines in Liquid Form en Forever Isn’t Long Enough twee uitstekende ep’s uit, waardoor het zonnetje maar al te graag wat harder ging stralen. Het was dan ook geen wonder dat hij afgelopen zomer op zowat elk noemenswaardig festival in zijn thuisland mocht aantreden. Gelukkig voor ons neemt Alfie nog steeds geen genoegen met de vele nieuwe streepjes muziek die hij al uitbracht en zo gaat er vandaag alweer een nieuw hoofdstuk van start. Samen met Will Bloomfield en Justin Young van The Vaccines dook hij de studio in, om met “3D Feelings” van dit druilerige herfstweer een zomers feestje te maken.

Op zijn nieuwste creatie kijkt Alfie met een lach en een traan terug op alles wat hij al heeft bereikt in zijn leven en reflecteert hij over welke gevoelens hem dat geeft. Als je doorheen zo’n rollercoaster ging, kunnen we ons inbeelden dat het voor de Brit fijne jaren waren, zo bevestigt ook “3D Feelings”. Met een licht melancholische, doch zomerse gitaar komt de track fijn op gang. De jongeman windt je dan meteen rond zijn vinger met een ietwat intrigerende strofe, maar het is vooral dat grootse, stralende refrein dat de show steelt. Je voelt de combinatie van zonnestraaltjes en maneschijn haast op je gezicht schitteren, waardoor een glimlach nooit ver weg is. Het mag dan wel een regenachtige week zijn, dankzij de fijne gitaartjes en leuke drumbeat verdwijnen al je zorgen als sneeuw voor de zon. Alfie Templeman doet het weer!

Maandag 28 maart staat Alfie Templeman in de Club van Ancienne Belgique. 

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1115 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2021

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single chloe moriondo - "Dizzy" (feat. Alfie Templeman & Thomas Headon)

Er komt de dag van vandaag gigantisch veel muziek uit. Daaronder vinden we heel veel bagger terug, maar zo nu en dan…
AlbumsRecensies

Alfie Templeman - Forever Isn't Long Enough (★★★★): Euforisch hoogtepunt

Het gaat de Britse indiebelofte Alfie Templeman voor de wind: sinds zijn succesvolle debuut-ep Like an Animal uit 2018 heeft hij nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.