Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray – “Telepath”

© Brian Ziff

Voor wie enkele jaren geleden veel video’s op YouTube bekeek, klinkt de naam Conan Gray waarschijnlijk niet onbekend in de oren. De Amerikaanse zanger begon met het opnemen van covers, waarbij hij meteen werd opgepikt door enkele halsoverkop verliefd geworden tieners. Zijn prille carrière stond nog maar net in de startblokken wanneer hij zijn eerste ep Sunset Season aan de wereld liet horen. Na veel lovende kritieken bracht hij zijn eerste langspeler Kid Krow uit, waardoor hij al snel uitgroeide tot een populair popfenomeen. Beetje bij beetje liet Conan opnieuw van zichzelf horen met singles “People Watching” en “Astronomy“, die ons alvast een goed voorsmaakje gaven van zijn volgende project.

Met “Telepath” lijkt de droefheid die Conan diep vanbinnen meedroeg in zijn hart, verdwenen. Een vrolijke melodie weet ons direct wakker te schudden en zorgt ervoor dat we onze dansbenen losgooien. Het bevat alle ingrediënten van vorige hitsingle “Maniac“, en juist daardoor klinkt ook dit nummer zo aanstekelijk. Ook al lijkt het soms wat platvloers, toch kunnen we het niet laten om mee te brullen met de speelse tekst die het tieneridool ons voorschotelt. Eén keer luisteren is genoeg om er een hele dag al neuriënd mee rond te lopen. Conan Gray liet nu en dan al een nieuwe single horen, dus hopelijk bundelt hij die heel binnenkort samen tot een gloednieuw album.

Wie Conan Gray live aan het werk wil zien, zakt het best af naar Ancienne Belgique op 25 mei 2022.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Related posts
AlbumsRecensies

Conan Gray – Found Heaven (★★½): Teleurstellende gedaanteverwisseling

Van het internet heeft Conan Gray intussen een van zijn beste vrienden gemaakt. Een groot deel van zijn bekendheid heeft de singer-songwriter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Alley Rose"

Conan Gray wist eerder dit jaar een positieve indruk op ons te laten met “Lonely Dancers” en de new wave invloeden erin….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Lonely Dancers"

Na drie eerdere singles kondigde de Amerikaanse zanger Conan Gray eindelijk een nieuw album aan. Deze wordt nu ondersteund door nog een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.