Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray – “Astronomy”

Het is ondertussen al een jaar geleden sinds Conan Gray zijn debuutalbum Kid Krow op de wereld heeft gelost. Het is vooral de song “Heather” die een eigen leven begon te leiden na de release van zijn album. Het nummer ging namelijk aan een sneltempo viraal, en dit doet de verwachtingen voor nieuw werk natuurlijk stijgen. Na het succes van “Heather” bracht hij nog “Fake” uit in samenwerking met Lauv, en in februari “Overdrive”. Vergeleken met “Heather” waren beide nummers een stuk vrolijker, en daarmee leek hij even af te wijken van zijn statement dat hij voornamelijk trieste muziek maakt. Nu heeft hij de weg richting droefheid terug gevonden.

Op zijn aanstaande album, waarvan nog geen datum bekend is, mogen we diepere onderwerpen verwachten van Conan. Een van deze diepgaande onderwerpen is het gescheiden zijn van iemand waar je van houdt, de rode draad doorheen “Astronomy”. Het geluid doet ons in een film belanden, een indiefilm waar twee tieners hopeloos verliefd worden en erna elkaar kwijt raken, om precies te zijn. We zweven door het verhaal dat Conan vertelt, waar een hoop bitterzoete gevoelens bij te pas komen. Ondanks dat het nummer niet meteen op gang komt, geeft “Astronomy” zin om even in het gras naar de sterren te gaan kijken. Een gezellig en typisch Conan-nummer, maar dat maakt er niet meteen een hit van.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

60 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "People Watching"

Conan Gray heeft stilaan geen introductie meer nodig. De rijzende indiepopster behaalde al een hoop succes met eerder uitgebrachte nummers “Heather” en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Overdrive"

Het is al weer een tijd geleden dat we nieuwe solomuziek van Conan Gray hebben gekregen. Zijn debuutalbum Kid Krow is namelijk…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2020: Een terugblik

Er vergaat geen dag waarop we met Dansende Beren niet over nieuwe muziek schrijven en zo doen we bijna elke dag weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.