Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray – “Astronomy”

Het is ondertussen al een jaar geleden sinds Conan Gray zijn debuutalbum Kid Krow op de wereld heeft gelost. Het is vooral de song “Heather” die een eigen leven begon te leiden na de release van zijn album. Het nummer ging namelijk aan een sneltempo viraal, en dit doet de verwachtingen voor nieuw werk natuurlijk stijgen. Na het succes van “Heather” bracht hij nog “Fake” uit in samenwerking met Lauv, en in februari “Overdrive”. Vergeleken met “Heather” waren beide nummers een stuk vrolijker, en daarmee leek hij even af te wijken van zijn statement dat hij voornamelijk trieste muziek maakt. Nu heeft hij de weg richting droefheid terug gevonden.

Op zijn aanstaande album, waarvan nog geen datum bekend is, mogen we diepere onderwerpen verwachten van Conan. Een van deze diepgaande onderwerpen is het gescheiden zijn van iemand waar je van houdt, de rode draad doorheen “Astronomy”. Het geluid doet ons in een film belanden, een indiefilm waar twee tieners hopeloos verliefd worden en erna elkaar kwijt raken, om precies te zijn. We zweven door het verhaal dat Conan vertelt, waar een hoop bitterzoete gevoelens bij te pas komen. Ondanks dat het nummer niet meteen op gang komt, geeft “Astronomy” zin om even in het gras naar de sterren te gaan kijken. Een gezellig en typisch Conan-nummer, maar dat maakt er niet meteen een hit van.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Conan Gray – Found Heaven (★★½): Teleurstellende gedaanteverwisseling

Van het internet heeft Conan Gray intussen een van zijn beste vrienden gemaakt. Een groot deel van zijn bekendheid heeft de singer-songwriter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Alley Rose"

Conan Gray wist eerder dit jaar een positieve indruk op ons te laten met “Lonely Dancers” en de new wave invloeden erin….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Lonely Dancers"

Na drie eerdere singles kondigde de Amerikaanse zanger Conan Gray eindelijk een nieuw album aan. Deze wordt nu ondersteund door nog een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.