Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray – “People Watching”

Conan Gray heeft stilaan geen introductie meer nodig. De rijzende indiepopster behaalde al een hoop succes met eerder uitgebrachte nummers “Heather” en “Maniac”. Ook dit jaar is hij weer volop muziek aan het releasen. 2021 aftrappen deed Conan met zijn single “Astronomy”, geproduceerd samen met Dan Nigro. Op zijn nieuwste nummer “People Watching” sloeg Conan weer de handen in elkaar met Dan, die overigens ook meehielp aan Sour van Olivia Rodrigo. Dan is dus geen onbekende, en samen met Julia Michaels wisten de artiesten een verfrissend nummer te schrijven.

“People Watching” is een oprecht lied waarbij Conan weer grijpt naar zijn diepste emoties. Hij neemt ons mee tijdens zijn uitje ‘people watching’, het bekijken van mensen. Doorheen het nummer laat Conan ons zijn wanhoop voelen over het feit dat hij nog steeds geen liefde heeft gevonden, maar we voelen ook zijn hoop, zijn zekerheid dat hij deze toch gaat vinden. “People Watching” is een vernieuwend nummer. De typische gitaar die we bijna gewoon waren, is ingeruild voor een piano. Het emotionele up-tempo lied is zeker een van Conans betere werken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

110 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kai Bosch - "Orbit"

De prille twintiger Kai Bosch ruilde het kleine Cornwall op zijn zeventiende in voor Berlijn om uiteindelijk terug naar de metropool Londen…
InstagramLiveRecensies

Conan Gray @ Ancienne Belgique (AB): Tienerheld leert vliegen

Het lijstje met tieneridolen is nauwelijks bij te houden, maar toch zijn er enkele namen die we met plezier wat meer naar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Yours"

Conan Gray mag in België nog altijd geen radiohit hebben, maar zijn uitzinnige fans zorgden er alvast voor dat zijn show in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.