Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray – “People Watching”

Conan Gray heeft stilaan geen introductie meer nodig. De rijzende indiepopster behaalde al een hoop succes met eerder uitgebrachte nummers “Heather” en “Maniac”. Ook dit jaar is hij weer volop muziek aan het releasen. 2021 aftrappen deed Conan met zijn single “Astronomy”, geproduceerd samen met Dan Nigro. Op zijn nieuwste nummer “People Watching” sloeg Conan weer de handen in elkaar met Dan, die overigens ook meehielp aan Sour van Olivia Rodrigo. Dan is dus geen onbekende, en samen met Julia Michaels wisten de artiesten een verfrissend nummer te schrijven.

“People Watching” is een oprecht lied waarbij Conan weer grijpt naar zijn diepste emoties. Hij neemt ons mee tijdens zijn uitje ‘people watching’, het bekijken van mensen. Doorheen het nummer laat Conan ons zijn wanhoop voelen over het feit dat hij nog steeds geen liefde heeft gevonden, maar we voelen ook zijn hoop, zijn zekerheid dat hij deze toch gaat vinden. “People Watching” is een vernieuwend nummer. De typische gitaar die we bijna gewoon waren, is ingeruild voor een piano. Het emotionele up-tempo lied is zeker een van Conans betere werken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Conan Gray – Found Heaven (★★½): Teleurstellende gedaanteverwisseling

Van het internet heeft Conan Gray intussen een van zijn beste vrienden gemaakt. Een groot deel van zijn bekendheid heeft de singer-songwriter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Alley Rose"

Conan Gray wist eerder dit jaar een positieve indruk op ons te laten met “Lonely Dancers” en de new wave invloeden erin….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Lonely Dancers"

Na drie eerdere singles kondigde de Amerikaanse zanger Conan Gray eindelijk een nieuw album aan. Deze wordt nu ondersteund door nog een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.