Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray – “People Watching”

Conan Gray heeft stilaan geen introductie meer nodig. De rijzende indiepopster behaalde al een hoop succes met eerder uitgebrachte nummers “Heather” en “Maniac”. Ook dit jaar is hij weer volop muziek aan het releasen. 2021 aftrappen deed Conan met zijn single “Astronomy”, geproduceerd samen met Dan Nigro. Op zijn nieuwste nummer “People Watching” sloeg Conan weer de handen in elkaar met Dan, die overigens ook meehielp aan Sour van Olivia Rodrigo. Dan is dus geen onbekende, en samen met Julia Michaels wisten de artiesten een verfrissend nummer te schrijven.

“People Watching” is een oprecht lied waarbij Conan weer grijpt naar zijn diepste emoties. Hij neemt ons mee tijdens zijn uitje ‘people watching’, het bekijken van mensen. Doorheen het nummer laat Conan ons zijn wanhoop voelen over het feit dat hij nog steeds geen liefde heeft gevonden, maar we voelen ook zijn hoop, zijn zekerheid dat hij deze toch gaat vinden. “People Watching” is een vernieuwend nummer. De typische gitaar die we bijna gewoon waren, is ingeruild voor een piano. Het emotionele up-tempo lied is zeker een van Conans betere werken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

67 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Astronomy"

Het is ondertussen al een jaar geleden sinds Conan Gray zijn debuutalbum Kid Krow op de wereld heeft gelost. Het is vooral…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Overdrive"

Het is al weer een tijd geleden dat we nieuwe solomuziek van Conan Gray hebben gekregen. Zijn debuutalbum Kid Krow is namelijk…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2020: Een terugblik

Er vergaat geen dag waarop we met Dansende Beren niet over nieuwe muziek schrijven en zo doen we bijna elke dag weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.