Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swedish House Mafia & The Weeknd – “Moth To A Flame”

Swedish House Mafia vierde in juli na een lange afwezigheid hun terugkeer langs de grote poort. De nieuwe single “It Gets Better” was het eerste wapenfeit van het Zweedse EDM-trio in iets meer dan acht jaar en maakte meteen duidelijk dat SHM muzikaal nieuwe wegen zal uitgaan met het nieuwe album. De opbeurende EDM-hymnes zijn voorgoed verleden tijd, maar dat wil niet zeggen dat Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso geen muziek meer maken voor de grote massa. Voor hun nieuwe track “Moth To A Flame” konden ze immers niemand minder dan wereldster The Weeknd strikken. De Canadees zegde deze week zijn grote arenatour af en kondigde meteen aan dat er een grotere stadiontour in de plaats zou komen. Voor beide partijen breken er dus drukke maanden aan en en passant scoren ze ongetwijfeld een grote hit met “Moth To A Flame”.

“Moth To A Flame” heeft alles wat een hedendaagse hit nodig heeft. Een pulserende melodie, een goede productie en uiteraard een zeer catchy refrein. De beat van Swedish House Mafia heeft een goede energie en ligt in de lijn van hun vorige release “Lifetime”. The Weeknd op zijn beurt keert met “Moth To A Flame” terug naar het Starboy-tijdperk en brengt met zijn zeemzoete stem een zekere appeal aan het nummer. Vooral aan het einde van “Moth To A Flame” bloeit het nummer mooi open en is er geen houden meer aan. Zoals verwacht is “Moth To A Flame” een grote kanshebber om de hitlijsten te veroveren en dat zal het ongetwijfeld ook doen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1553 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

ROSALÍA - MOTOMAMI (★★★★): Onvoorspelbaarheid op z'n best

Eind 2018 liet de Spaanse Rosalia Vila Tobella, beter bekend als ROSALÍA, de grondvesten van de gevestigde popmuziek schudden met de release…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swedish House Mafia - "Redlight" (feat. Sting)

Er zijn soms zo van die samenwerkingen die je in de verste verte niet ziet aankomen. Wel, vandaag krijgen we er nog…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Weeknd - Dawn FM (★★★½): Vroeger en nu, hand in hand

‘Happy new year! Everything feels chaotic again. Music can heal and that feels more important than another album rollout. Let’s just drop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.