banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swedish House Mafia & The Weeknd – “Moth To A Flame”

Swedish House Mafia vierde in juli na een lange afwezigheid hun terugkeer langs de grote poort. De nieuwe single “It Gets Better” was het eerste wapenfeit van het Zweedse EDM-trio in iets meer dan acht jaar en maakte meteen duidelijk dat SHM muzikaal nieuwe wegen zal uitgaan met het nieuwe album. De opbeurende EDM-hymnes zijn voorgoed verleden tijd, maar dat wil niet zeggen dat Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso geen muziek meer maken voor de grote massa. Voor hun nieuwe track “Moth To A Flame” konden ze immers niemand minder dan wereldster The Weeknd strikken. De Canadees zegde deze week zijn grote arenatour af en kondigde meteen aan dat er een grotere stadiontour in de plaats zou komen. Voor beide partijen breken er dus drukke maanden aan en en passant scoren ze ongetwijfeld een grote hit met “Moth To A Flame”.

“Moth To A Flame” heeft alles wat een hedendaagse hit nodig heeft. Een pulserende melodie, een goede productie en uiteraard een zeer catchy refrein. De beat van Swedish House Mafia heeft een goede energie en ligt in de lijn van hun vorige release “Lifetime”. The Weeknd op zijn beurt keert met “Moth To A Flame” terug naar het Starboy-tijdperk en brengt met zijn zeemzoete stem een zekere appeal aan het nummer. Vooral aan het einde van “Moth To A Flame” bloeit het nummer mooi open en is er geen houden meer aan. Zoals verwacht is “Moth To A Flame” een grote kanshebber om de hitlijsten te veroveren en dat zal het ongetwijfeld ook doen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROSALÍA - "LA FAMA" (feat. The Weeknd)

Het is ondertussen al bijna drie jaar geleden dat ROSALÍA de muziekindustrie uit zijn voegen liet barsten met het fantastische El Mal Querer….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone - "One Right Now" (feat. The Weeknd)

De laatste jaren was er geen voorbijkomen aan Post Malone en ook de komende maanden zal je je best moeten doen om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Sky Love"

De Britse Foxes schoot in 2014 aan een recordsnelheid naar de top van de dancepoplijsten aan de zijde van Zedd met het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.