banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis – “Looks Like Me”

©CPU – Chris Stessens

Dean Lewis brak in eigen land, Australië, door in 2016 met het prachtige “Waves”. De rest van de wereld wist hij in het najaar van 2018 te veroveren met “Be Alright”. In 2019 volgde dan zijn debuutalbum A Place We Knew, waarmee hij overwegend positief commentaar wist te verzamelen. In maart bracht hij “Falling Up” uit en nu is er de nieuwe single “Looks Like Me”.

“Looks Like Me” klinkt herkenbaar, uptempo, en folkachtig. Dit alles bereikt hij door handengeklap en door zijn gitaar in crescendo te laten opbouwen. De typische stem van Dean Lewis zorgt voor een herkenbaar gevoel doorheen het nummer, zodat je ook deze keer weer gelooft wat hij zingt, en laat dat wederom het onderwerp hartzeer zijn. Dean Lewis heeft stilaan een patent op droevige teksten die verdriet met zich meebrengen. Passages als ‘And maybe I am just not good enough at all to feel your love’ zeggen voldoende. Het contrast tussen de tekst en de melodie werkt wonderwel goed.

Dean Lewis is nu eenmaal op zijn best als hij zijn gevoel kwijt kan in een nummer en dat is deze keer niet anders. “Looks Like Me” is een fijn nummer, maar toch ook meer van hetzelfde. Afhankelijk van hoeveel liefdesverdriet hij nog in zich heeft, mogen wat ons betreft nog nummers en een album volgen, maar hopelijk vindt de man toch ook nog zijn geluk, zodat hij op een dag ook de liefde kan bejubelen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.