Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis – “Looks Like Me”

©CPU – Chris Stessens

Dean Lewis brak in eigen land, Australië, door in 2016 met het prachtige “Waves”. De rest van de wereld wist hij in het najaar van 2018 te veroveren met “Be Alright”. In 2019 volgde dan zijn debuutalbum A Place We Knew, waarmee hij overwegend positief commentaar wist te verzamelen. In maart bracht hij “Falling Up” uit en nu is er de nieuwe single “Looks Like Me”.

“Looks Like Me” klinkt herkenbaar, uptempo, en folkachtig. Dit alles bereikt hij door handengeklap en door zijn gitaar in crescendo te laten opbouwen. De typische stem van Dean Lewis zorgt voor een herkenbaar gevoel doorheen het nummer, zodat je ook deze keer weer gelooft wat hij zingt, en laat dat wederom het onderwerp hartzeer zijn. Dean Lewis heeft stilaan een patent op droevige teksten die verdriet met zich meebrengen. Passages als ‘And maybe I am just not good enough at all to feel your love’ zeggen voldoende. Het contrast tussen de tekst en de melodie werkt wonderwel goed.

Dean Lewis is nu eenmaal op zijn best als hij zijn gevoel kwijt kan in een nummer en dat is deze keer niet anders. “Looks Like Me” is een fijn nummer, maar toch ook meer van hetzelfde. Afhankelijk van hoeveel liefdesverdriet hij nog in zich heeft, mogen wat ons betreft nog nummers en een album volgen, maar hopelijk vindt de man toch ook nog zijn geluk, zodat hij op een dag ook de liefde kan bejubelen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane - "Tattoos"

Natalie Jane is een heus TikTok-fenomeen die fans verzamelde met nummers te coveren in grote parkings. Die bevatten een goede akoestiek voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer - "Make You Mine"

Madison Beer is al even bezig aan een opmars binnen de muziekwereld. Haar debuutplaat scheerde hoge toppen en ook Silence Between Songs,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis - "Memories"

Dean Lewis is een singer-songwriter die we anno 2024 niet meer mogen onderschatten. Niet alleen in thuisland Australië weet hij met zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.