banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaws the Shark – “Cold Feet”

Naam en faam maken bij het grote publiek is voor Jaws the Shark voorlopig nog niet gelukt, maar catchy knallers lossen, doet hij tegenwoordig wel aan een zeer strak tempo. Met zijn Stratocaster stevig vast, dropte hij dit jaar met “Loose Change“, “Erase Myself” en “Demon Dream” al drie gevarieerde, maar beresterke singles. Met die laatstgenoemde scoorde hij zelfs een bescheiden hitje, dus werd het stilaan tijd voor een ep. Een releasedatum voor die ep kregen we jammer genoeg wel nog niet.

Olly Bailey, de man achter Jaws the Shark, creëerde “Cold Feet” naar eigen zeggen toevallig terwijl hij een song van Ty Segall probeerde na te spelen. De gelijkenis is inderdaad niet ver zoek, want de single is fuzzy, krachtig en zoals gewoonlijk enorm catchy. Ook het drijvende postpunkkarakter, dat op “Erase Myself” even afwezig leek, is opnieuw een dominante factor in de song, vooral door de hoekige gitaar in het refrein en de krachtige, galmende drums. We hebben het wel al eens eerder gezegd, maar we doen het gewoon nog eens: Jaws the Shark is een van de meest ondergewaardeerde artiesten van het moment.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaws the Shark - "Erase Myself"

Jaws The Shark, het soloproject van singer-songwriter Olly Bailey, werd enkele maanden geleden aangekondigd als het nieuwe pronkstuk van indielabel Nice Swan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jaws the Shark - "Loose Change"

Een nieuwe week, een nieuwe klepper van Nice Swan Records. Deze keer is het de beurt aan Jaws the Shark, het soloproject…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.