Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Morgan Harper-Jones – “All I Do”

Dat we wekelijks vele talenten zien komen en gaan uit Engeland, is geen groot geheim meer. De ene blijft meer hangen dan de andere, maar Morgan Harper-Jones is er eentje die blijft hangen. Morgan Harper-Jones is afkomstig uit Rochdale en is drieëntwintig jaar oud. Ze wist vorig jaar te overtuigen met het prachtige “Typical” en de ep Breathe. Ook pikte de BBC haar op als een groot talent op muzikaal vlak, maar ook tekstueel wist ze mensen diep van binnen te raken. Nu is Harper-Jones terug met nieuwe single “All I Do”, waarmee ze wederom overtuigt.

Het nummer begint met een paar zachte pianotonen en wanneer de rustgevende stem van Harper-Jones erbij komt, voel je dat het goed is. Net zoals met haar vorige songs, hoor je aandacht die ze steekt in het vertellen van een verhaal. En dit neemt ze mee in het hele nummer. Een verhaal van loslaten van een gebeurtenis en het gevecht met jezelf die daarbij komt kijken. Het loslaten (een relatie of een gebeurtenis) is altijd lastig, maar het gevecht ertegen, is nog veel zwaarder. De acceptatie dat het zo is, heeft meer zin om iets vrij te maken voor iets nieuws. Harper-Jones schreef “All I Do” in lockdown en het raakt de juiste snaar. Elk woord is raak en dat bevestigt dat je luistert naar iemand die haar zegje klaar heeft. Hierdoor blijf je het hele nummer aandachtig luisteren naar de tekst en zwier je mee op het simpele pianospel. Ondanks dat er ergens wat dramatiek om de hoek loert, weet “All I Do” te overtuigen door haar schoonheid en oprechtheid

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

84 posts

About author
De Nederlandse muziekbibliotheek uit Utrecht. Dol op singer-songwriters en de Nederlandse taal.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Morgan Harper-Jones - "Main Character"

Een oude ziel opgesloten in het lichaam van een twintiger, dat is wat de Britse Morgan Harper-Jones ziet wanneer ze in de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Morgan Harper-Jones - “Lonely”

Ruwe diamanten zijn er om geslepen te worden en Morgan Harper-Jones is er zo eentje. Morgan Harper-Jones is afkomstig uit Rochdale en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Morgan Harper-Jones - "Typical"

Dat er elke maand wel wat nieuwe talenten uit Engeland komen, is eigenlijk geen grote verrassing meer. Zo hebben we nu ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.