Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Morgan Harper-Jones – “Typical”

Dat er elke maand wel wat nieuwe talenten uit Engeland komen, is eigenlijk geen grote verrassing meer. Zo hebben we nu ook de 23-jarige Morgan Harper-Jones uit Rochdale. Ze heeft nog maar drie singles uitgebracht, maar heeft ondertussen wel al wat mensen kunnen overtuigen van haar rustige muziek. Hierdoor wordt ze zelfs al gedraaid op de Engelse radio en werd ze daar zelfs de ‘Tip Of The Week’. Volgens onze Britse vrienden is het dus zeker iemand om in de gaten te houden.

Met enkele tonen van een akoestische gitaar start haar derde nummer “Typical” meteen heel ontroerend en grimmig. Wanneer haar stem erbij komt, krijgen we een vastberaden en zelfverzekerde zangeres te horen. Morgan Harper-Jones weet dan ook een atmosferische spanning te creëren door haar rauwe emotie. Het is een aangrijpende en harmonieuze single waarbij we iets meer te horen krijgen dan een zachtjes getokkelde gitaar en een schimmige achtergrondzang. Ook door de inhoudelijke boodschap van het nummer krijgen we het gevoel dat Morgan een erg volwassen vrouw is die weet waar ze staat. Met andere woorden; “Typical” is een dramatische, maar ruwe single van een nieuw, jong talent.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Morgan Harper-Jones - Up To The Glass (★★★½): Singer-songwriting met een twist

Wie naar de Netflixfilm Love At First Sight keek, spotte daar waarschijnlijk Morgan Harper-Jones’ cover op Houstons “I Wanna Dance with Somebody…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Morgan Harper-Jones - "Main Character"

Een oude ziel opgesloten in het lichaam van een twintiger, dat is wat de Britse Morgan Harper-Jones ziet wanneer ze in de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Morgan Harper-Jones - “Lonely”

Ruwe diamanten zijn er om geslepen te worden en Morgan Harper-Jones is er zo eentje. Morgan Harper-Jones is afkomstig uit Rochdale en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.