Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Courtney Barnett – “Write a List of Things to Look Forward To”

© CPU – Bert Savels

Het is nog een goeie maand wachten vooraleer we ons oor te luister kunnen leggen bij Things Take Time, Take Time, de nieuwe plaat van Courtney Barnett, maar aan singles alvast geen gebrek. Nadat we eerder “Rae Street” en “Before You Gotta Go” kregen, brengt de Australische ons vandaag “Write a List of Things to Look Forward To”. Het is meteen de eerste single die iets energieker klinkt, maar de lyrics blijven even zelfbewust als altijd.

“Write a List of Things to Look Forward To” is net geen drie minuten lang, maar in die korte tijdspanne zit wel een simpliciteit die aanstekelijk werkt. Barnett brengt een heerlijk dromerig gitaarsfeertje dat naar de americana van haar vorige plaat neigt. Toch is deze nieuwe iets simpeler en is het vooral dat speelse dat zo aanstekelijk werkt. We horen een vrolijke dynamiek en het geheel is zeer plezant. Zo kunnen we nu al stellen dat de nieuwe plaat van Courtney Barnett een beetje vanalles zal zijn, maar vooral heel mooi.

Op 12 november verschijnt Things Take Time, Take Time.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Courtney Barnett - "Start Somewhere", "Life Balance" & "First Slow"

Wie denkt aan Courtney Barnett, denkt aan ronkende gitaren en verhalende lyrics waarbij je aan de lippen van de zangeres blijft hangen….
InstagramLiveRecensies

Courtney Barnett @ De Roma: Gitaarheldin volgens het boekje

Afgelopen zomer konden fans van Courtney Barnett Things Take Time, Take Time voor het eerst live horen in België. Toen speelde ze…
InstagramLiveRecensies

TW Classic XL 2022: Het feest van de vrijheid

TW Classic is al jarenlang een vaste waarde in het Belgische festivallandschap en focust zich keer op keer op een iets ouder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.