Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés – “Wish You Well”

Iets minder dan een jaar geleden maakten we kennis met Sofía Valdés en op die gigantisch korte tijd heeft de Panamese zangeres zich wereldwijd op de kaart weten te zetten. Nog niet zo lang geleden bracht ze haar debuut-ep Ventura op de markt en tegenwoordig duikt ze op op zowat elke Amerikaanse festivalaffiche. Het gaat de jonge zangeres met andere woorden voor de wind, maar op een definitieve doorbraak aan de andere kant van de grote plas blijft het vooralsnog wachten. Een Europese tour op poten zetten brengt op dit moment nog wat veel risico met zich mee, maar dat houdt Sofía niet tegen om nieuwe muziek uit te brengen. “Wish You Well” klinkt in elk geval al veelbelovend en surft voort op wat de zangeres al op haar palmares had staan.

Er zit niet meteen een gigantisch hoogtepunt of een spanningsboog verstopt in de nieuwste creatie van Sofía Valdés, maar dat zou ook tegen haar principes ingaan. Met een dromerig gitaartje, lichte elektronica op de achtergrond en een zeemzoete stem laat de Panamese haar single vrolijk verder kabbelen. In de refreinen windt ze je dan definitief om haar vinger, waardoor het erop lijkt dat de zangeres de ideale track heeft gemaakt voor een mooie herfstavond. Terwijl de lucht alsmaar meer oranjeroze kleurt, tovert Sofía Valdés geleidelijk aan een handvol sterretjes aan de hemel. Met “Wish You Well” heeft ze met andere woorden weer een leuk en dromerig nummer aan haar palmares toegevoegd.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1400 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés - "Carbon Copy"

Stilzitten staat klaarblijkelijk niet in het woordenboek van Sofía Valdés. De Panamese zangeres wordt al een tijdje gezien als een van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés - “I Hate The Beatles”

Er zijn slechts weinig, om het woordje ‘geen’ niet te hoeven gebruiken, Panamese artiesten die van grote faam genieten. Toch ziet het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.