Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA – “The Anonymous Ones”

Het gaat de laatste tijd de goede kant op voor SZA. Recentelijk verscheen ze op het nummer “Kiss Me More” van Doja Cat, dat een groot succes werd. Ook haar lied “Good Days” wordt volop gedraaid en je kan TikTok niet openen zonder minstens een van deze twee nummers te horen. De jonge Amerikaanse wist zelfs viraal te gaan met een nummer dat ze nog niet eens uitgebracht heeft. Het is dan ook al vier jaar geleden dat we voor het laatste een album kregen van haar. We zaten dus allemaal op nieuw materiaal te wachten, maar geduld wordt altijd beloond! Of niet? Want wie gehoopt had dat SZA ons weer een voorsmaakje ging geven van haar opkomend album, moeten we jammer genoeg teleurstellen.

Vandaag stelt ze wel “The Anonymous Ones” aan ons voor, een nummer geschreven voor Dear Evan Hansen, een film die draait rond het onderwerp sociale angsten, een kwestie waar SZA haar songwriting-talent voor naar boven haalde. Ver heeft ze niet moeten zoeken naar inspiratie, want “The Anonymous Ones” heeft wel wat weg van haar eerder uitgebracht nummer “Broken Clocks”. Ondanks dat het nummer de melige kant op gaat, is de tekst toepasselijk voor mensen die bekend zijn met sociale angsten en geeft het een soort van steun. Toch blijven het vier lange minuten. Het lied komt niet op gang, waardoor het aan de saaie kant blijft.

Facebook / Twitter / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

69 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Doja Cat - Planet Her (★★★): Consistente ruimtereis

Toen Doja Cat in 2018 op het internet doorbrak, hadden we niet op een lange carrière durven hopen. Toch zijn we nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doja Cat - "Kiss Me More" (feat. SZA)

Doja Cat brengt haar eerste single van het jaar, en “Kiss Me More” is tegelijkertijd haar eerste single sinds januari vorig jaar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA - “Good Days”

Na haar laatste album CTRL was het een tijdje stil in de studio van SZA. Welgeteld drie jaar lang heeft ze ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.