Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA – “The Anonymous Ones”

Het gaat de laatste tijd de goede kant op voor SZA. Recentelijk verscheen ze op het nummer “Kiss Me More” van Doja Cat, dat een groot succes werd. Ook haar lied “Good Days” wordt volop gedraaid en je kan TikTok niet openen zonder minstens een van deze twee nummers te horen. De jonge Amerikaanse wist zelfs viraal te gaan met een nummer dat ze nog niet eens uitgebracht heeft. Het is dan ook al vier jaar geleden dat we voor het laatste een album kregen van haar. We zaten dus allemaal op nieuw materiaal te wachten, maar geduld wordt altijd beloond! Of niet? Want wie gehoopt had dat SZA ons weer een voorsmaakje ging geven van haar opkomend album, moeten we jammer genoeg teleurstellen.

Vandaag stelt ze wel “The Anonymous Ones” aan ons voor, een nummer geschreven voor Dear Evan Hansen, een film die draait rond het onderwerp sociale angsten, een kwestie waar SZA haar songwriting-talent voor naar boven haalde. Ver heeft ze niet moeten zoeken naar inspiratie, want “The Anonymous Ones” heeft wel wat weg van haar eerder uitgebracht nummer “Broken Clocks”. Ondanks dat het nummer de melige kant op gaat, is de tekst toepasselijk voor mensen die bekend zijn met sociale angsten en geeft het een soort van steun. Toch blijven het vier lange minuten. Het lied komt niet op gang, waardoor het aan de saaie kant blijft.

Facebook / Twitter / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

SZA - SOS (★★★): Verdronken in ambitie

In 2017 leek het alsof er een nieuwe superster was geboren in de vorm van SZA. Tijdens de zomer van dat jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chloe George - "Penny"

Elke nieuwe artiest die bij FADER onder contract staat, trekt automatisch onze aandacht, want met labelgenoten als Clairo, Slayyyter en Lewis Del…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA - "Shirt"

Sinds singer-songwriter SZA haar laatste album CTRL uitbracht in 2017, hebben fans niets anders gedaan dan aan haar voeten liggen smeken om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.