Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA – “Good Days”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA – “Good Days”

Na haar laatste album CTRL was het een tijdje stil in de studio van SZA. Welgeteld drie jaar lang heeft ze ons doen wachten en smeken om nieuwe muziek. Gelukkig was het succes van CTRL zo groot dat het ons wel even zoet heeft kunnen houden. Het werd zelfs genomineerd voor vijf Grammy Awards. In september bracht ze dan eindelijk “Hit Different” uit samen met rapper Ty Dolla $ign. “Hit Different” werd haar eerste stukje nieuwe muziek als hoofdartiest sinds we voor het laatst van haar hebben gehoord in 2017. Nu maakt ze onze kerst wat beter met weer een nieuwe single genaamd “Good Days”.

Oorspronkelijk kregen we al een fragment van “Good Days” te horen aan het einde van de video voor de vorige single. Sindsdien was het wachten tot SZA de volledige versie zou uitbrengen, en vandaag is het zo ver. Ondanks dat SZA het nummer ook al via een akoestische versie aan ons had voorgesteld, blijft ze ons verbazen. Het nummer klink instrumentaal niet alleen dromerig, maar ook de stem van de zangeres brengt een zekere kalmte. Het doet ons verlangen naar een zonnige zomerdag in een bloementuin. Op de achtergrond horen we de zachte stem van Jacob Collier, die eerder dit jaar genomineerd werd voor album van het jaar op de Grammy’s. Dat ze niet alleen binnen het genre r&b gecategoriseerd wil worden, maakt ze duidelijk met “Good Days”. Haar unieke geluid speelt de hoofdrol in elk nummer, maar vooral op haar nieuwe single presenteert ze zichzelf als een alleskunner. Hopelijk kunnen we volgend jaar een nieuw album verwachten, met meer materiaal zoals dit.

Facebook / Twitter / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

95 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lizzy McAlpine - “erase me” (feat. Jacob Collier)

De ster van Lizzy McAlpine is er eentje die rijzende is. Ze groeide op in de buitenwijken van Philadelphia en begon met…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA - "The Anonymous Ones"

Het gaat de laatste tijd de goede kant op voor SZA. Recentelijk verscheen ze op het nummer “Kiss Me More” van Doja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.