Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKA – “Starstruck”

Na een optreden op de digitale variant van Eurosonic en een betoverende debuut-ep Honeymoon, lijkt een solide basis gelegd voor de Oostenrijkse Maria Burger. Onder de naam OSKA maakt ze lieve liedjes die onze dromen kleuren in zachte pasteltinten. Onlangs verscheen nog het nostalgisch klinkende “Woodstock“, maar aangezien stilzitten niet in het woordenboek van de zangeres staat, krijgen we met “Starstruck” alweer een nieuw liedje. Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws is, kondigt ze ook nog haar debuutalbum aan dat in februari verschijnt.

“Starstruck” is een bitterzoete song over iemand waar je zo veel van houdt, dat je tegelijkertijd heel erg bang bent om diegene kwijt te raken. Het is dan ook geïnspireerd op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind, een persoonlijke favoriet van de artieste. Muzikaal krijgen we alweer een zacht liedje waarmee we maar al te graag ontwaken op een zorgeloze zondag. Gitaar en stem gaan hand in hand en creëren een intieme, veilige sfeer waarna we even helemaal wegdromen bij de instrumentale stukjes. Geen grote verrassingen op deze nieuwe single van OSKA, maar de rode lijn wordt wel mooi doorgetrokken en soms is dat meer dan genoeg.

My World, My Love, Paris verschijnt op 25 februari.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OSKA - "Mona Lisa, a girl's best friend"

Onder de naam OSKA maakt de Oostenrijkse Maria Burger pastelkleurige popliedjes die het best tot hun recht komen in een dromerige sfeer….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKA - "Woodstock"

Een veilige ruimte creëren in andermans slaapkamer met haar muziek, dat is het ultieme doel van de Oostenrijkse OSKA, ofwel Maria Burger….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years - "Starstruck"

Het is ondertussen al meer dan vijf jaar geleden dat we voor het eerst dansten op “King” van Years & Years. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.