Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AJÁ ROSE – “waste”

Het is niet gemakkelijk om als zelfstandige artiest ontdekt te worden, vooral als er geen grote marketingmachine achter je zit. Het is dan ook door puur toeval dat we de Amerikaanse AJÁ ROSE eerder dit jaar ontdekten, maar ze maakte zodanig veel indruk dat we ze zijn blijven volgen. Nadat we eerder al “upside down” en “a part of me” met plezier aan onze playlist toevoegden, krijgen we nu weer een veelbelovende single van dit onbeminde talent.

Ook deze keer krijgen we een flitsende productie waarop AJÁ ROSE de aandacht naar zich toetrekt. “waste” heeft niet meteen een duidelijke structuur doordat de zanglijn in dezelfde hoogtes blijft hangen, maar toch zijn we wederom onder de indruk van dit interessant staaltje cyberpop. Het is namelijk een kunst om op een redelijk herhalende beat te blijven boeien en dat doet AJÁ ROSE absoluut op “waste”.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1389 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AJÁ ROSE - "a part of me"

Dankzij Spotify en andere streamingplatformen is muziek toegankelijker dan ooit tevoren en kunnen ook artiesten hun muziek makkelijk met de wereld delen….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AJÁ ROSE - “upside down”

Het Californische duo AJÁ ROSE gaat een rooskleurige toekomst tegemoet, want ondanks dat ze al sinds 2016 proberen door te breken, lijken…
Features

De vijf van "Den Beir" - 151

De winter komt er aan en dat wil zeggen dat de dagen korter worden en de temperatuur lager. Gelukkig is er nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.