Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AJÁ ROSE – “upside down”

Het Californische duo AJÁ ROSE gaat een rooskleurige toekomst tegemoet, want ondanks dat ze al sinds 2016 proberen door te breken, lijken ze weldra in hun opzet te slagen. Hun muziek brengen ze volledig onder eigen beheer uit, waardoor ze naar eigen zeggen nog iets meer buiten de lijntjes kunnen kleuren en volledige carte blanche hebben om zichzelf als artiesten te ontwikkelen. Nadat ze in 2019 een eerste mixtape uitbrachten, mogen we in 2021 daarvan het vervolg verwachten.

Na het furieuze “rich bitch” eerder dit jaar, krijgen we met “upside down” meteen een tweede knaller van formaat. Een trapbeat vervoegt een gitaarriedel, waardoor we een verleidelijk geheel krijgen dat aan elkaar gelijmd wordt door de vocalen van AJÁ. We zijn dan ook helemaal ondersteboven van deze intrigerende alt-pop single, die zowel iets mysterieus als ook toegankelijks heeft. Tegenpolen trekken zich altijd aan, en dat is ook op “upside down” het geval.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEDUZA - "Upside Down" (feat. Poppy Baskcomb)

Met je allereerste twee eigen releases meteen de wereldwijde charts domineren; het is weinigen gegeven, maar de Italiaanse dj- en producergroep MEDUZA…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AJÁ ROSE – “waste”

Het is niet gemakkelijk om als zelfstandige artiest ontdekt te worden, vooral als er geen grote marketingmachine achter je zit. Het is…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AJÁ ROSE - "a part of me"

Dankzij Spotify en andere streamingplatformen is muziek toegankelijker dan ooit tevoren en kunnen ook artiesten hun muziek makkelijk met de wereld delen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.