Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AJÁ ROSE – “a part of me”

Dankzij Spotify en andere streamingplatformen is muziek toegankelijker dan ooit tevoren en kunnen ook artiesten hun muziek makkelijk met de wereld delen. De Amerikaanse zangeres AJÁ ROSE werkt bijvoorbeeld zonder de hulp van een label en wist toch al meer dan een half miljoen streams te verzamelen. Dankzij “upside down” kwam ze ook op onze radar terecht en wekte ze onze interesse met haar eigenzinnige alt-pop, die dobbert tussen electro en dromerige indiepop.

De grens tussen mysterieuze geluiden en toegankelijke popmelodieën is op “a part of me” weer heerlijk dun en zorgt ervoor dat we wederom geboeid naar haar derde single van dit jaar luisteren. “a part of me” is vooral ook op productioneel vlak weer bijzonder interessant en begint nog redelijk rustig met een gitaarlijn. De opbouw doorheen het nummer stevent af op een aangename climax, die gelukkig in al zijn ingetogenheid toch ook lichtjes overdondert. AJÁ ROSE pakt ons opnieuw helemaal en zorgt ervoor dat we steeds meer fan worden van haar muziek.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1289 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AJÁ ROSE - “upside down”

Het Californische duo AJÁ ROSE gaat een rooskleurige toekomst tegemoet, want ondanks dat ze al sinds 2016 proberen door te breken, lijken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.