Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wanthanee – “Cold Summers”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Voor iemand die in 2016 al de titel van De Nieuwe Lichting op haar naam schreef, is het aantal uitgebrachte nummers vrij beperkt gebleven. Gelukkig heeft Wanthanee al wel aangegeven dat er een album aan zit te komen en ”Cold Summers” is hier weer een voorproefje van. Het is de vierde single die uitkomt van de singer-songwriter uit België, die in Thailand geboren is.

Ook op haar nieuwe single trakteert Wanthanee ons op heerlijk melodieuze popmuziek die op originele wijze gevuld is qua instrumentatie. Zo valt de percussie waarmee het nummer begint direct op en springen de af en toe voorbij komende banjoklanken er ook op positieve wijze uit. Uiteraard zit er weer een prachtige melodieuze vioollijn in die goed tot zijn recht komt bij het refrein. Het zijn stuk voor stuk muzikale toevoegingen die perfect passen bij de warme, tedere stem van Wanthanee en hiermee een lichtvoetig, melodieus en prettig klinkend geheel vormen.

Zolang Wanthanee iedere keer met zo’n heerlijke single komt, vinden wij het helemaal oké dat ze haar tijd hiervoor neemt. Op 22 oktober komt haar debuutplaat er eindelijk aan, iets om naar uit te kijken.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 posts

About author
Trommels, trommels en nog eens trommels.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI - "Insecure"

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.