Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Luka – “Not Too Late”

“Not Too Late” mag dan wel de debuutsingle van Luka Cruysberghs zijn, de zangeres is geen onbekende in het Belgische muzieklandschap. Enkele jaren geleden won ze The Voice van Vlaanderen en al gauw werd ze de nieuwe zangeres van Hooverphonic. Samen met Alex Callier en Raymond Geerts bracht ze één album uit en toen was het welletjes voor die twee. Desondanks wist Luka in de drie jaar bij Hooverphonic een hoop ervaring op te bouwen en die gaat ze nu gebruiken voor haar solocarrière. De warme strijkers en koele triphop-beats worden nu ingeruild voor frisse elektropop en daar lusten we wel wat van.

De in het begin melancholische zang heeft wat weg van Hooverphonic, maar eens de beat invalt bevinden we ons in de wereld van Luka Cruysberghs. Op “Not Too Late” zingt de zangeres over een fout die ze gemaakt heeft, waardoor haar lief haar verlaten heeft en nu wilt zij het goedmaken. De spijtbetuiging gaat gepaard met dansbare muziek en tijdens de instrumentale stukjes gaan we daar dan ook helemaal in op. We hadden er eerlijk gezegd wat schrik voor dat de solomuziek van Luka zou tegenvallen, maar met “Not Too Late” gaat het in ieder geval al de goeie richting uit!

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

917 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hooverphonic - "Summer Sun"

Het is alweer van 2018 geleden dat Hooverphonic voor het laatst een album uitbracht. Looking for Stars was de eerste samenwerking met zangeres…
AlbumsRecensies

Hooverphonic - Looking For Stars (★★★★): "Drie wordt één"

Hooverphonic is een van de bekendste Belgische bands en staat bekend voor vele hits. Van “2 Wicky” over “Eden”, “Mad About You”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.