Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Luka – “Not Too Late”

“Not Too Late” mag dan wel de debuutsingle van Luka Cruysberghs zijn, de zangeres is geen onbekende in het Belgische muzieklandschap. Enkele jaren geleden won ze The Voice van Vlaanderen en al gauw werd ze de nieuwe zangeres van Hooverphonic. Samen met Alex Callier en Raymond Geerts bracht ze één album uit en toen was het welletjes voor die twee. Desondanks wist Luka in de drie jaar bij Hooverphonic een hoop ervaring op te bouwen en die gaat ze nu gebruiken voor haar solocarrière. De warme strijkers en koele triphop-beats worden nu ingeruild voor frisse elektropop en daar lusten we wel wat van.

De in het begin melancholische zang heeft wat weg van Hooverphonic, maar eens de beat invalt bevinden we ons in de wereld van Luka Cruysberghs. Op “Not Too Late” zingt de zangeres over een fout die ze gemaakt heeft, waardoor haar lief haar verlaten heeft en nu wilt zij het goedmaken. De spijtbetuiging gaat gepaard met dansbare muziek en tijdens de instrumentale stukjes gaan we daar dan ook helemaal in op. We hadden er eerlijk gezegd wat schrik voor dat de solomuziek van Luka zou tegenvallen, maar met “Not Too Late” gaat het in ieder geval al de goeie richting uit!

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1225 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka – “Love Me Now”

Het zijn spannende tijden voor Luka Cruysberghs. Op 3 mei zoekt ze voor het eerst sinds haar winst van The Voice van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka - "What's Wrong With Me"

We leerden Luka kennen in The Voice van Vlaanderen, waar ze de jongste winnaar ooit werd, en daarna hoorden we ze als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka – “When You're Drunk”

Voor een groot deel van muziekminnend Vlaanderen zal Luka Cruysberghs altijd het frêle blonde meisje met de engelenstem blijven, die na het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.