Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jordan Nash – “Nightmares”

© Gabby Drew

Met zijn naam lijkt hij eerder op een countryzanger, maar Jordan Nash maakt zeemzoete bedroompop. De jonge Brit is in het muzieklandschap voor velen een nobele onbekende, maar achter de schermen deed zijn naam al een tijdje de ronde. Uiteindelijk verzilverde Jordan Nash een platencontract bij Universal Music in Londen waarmee hij nu klaar is om harten te veroveren. De grootste inspiratiebron voor de twintiger zijn de sixties en seventies, die op muzikaal vlak hun sporen achterlaten in het geluid van zijn nummers. Met “Nightmares” trapt hij zijn carrière alvast op een erg sterke manier af.

Jordan Nash droomt erop los in “Nightmares”, maar een nachtmerrie moeten de luisteraars niet vrezen. De zeemzoete bedroompop van de Brit is namelijk heerlijk doordrenkt door seventies psychedelica, maar dan wel met een moderne toets die het toch hedendaags doet aanvoelen. Jordan stak heel veel gevoel in de zang op “Nightmares” en dat zorgt voor een zeer rustgevend gevoel. In het nummer heeft Jordan Nash het overigens over de naweeën van een stevig feestje en alle gevolgen vandien, iets waar veel mensen zich ongetwijfeld in kunnen terugvinden. “Nightmares” is met andere woorden goede binnenkomer van Jordan Nash!

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1479 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.