Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf – “Quiet On Set” & “Grumpy Old Man”

Als je één naam uit de popmuziek in de gaten moet houden, is het wel die van Remi Wolf. De jonge Amerikaanse timmert nu al enkele jaren aan haar carrière en bracht zo al de leuke ep’s You’re A Dog! (2019) en I’m Allergic To Dogs! (2020) uit. Na dit jaar ook nog een remixalbum We Love Dogs! te hebben uitgebracht, is het al wel duidelijk welk dier deze wolf het meeste bezighoudt. Het klinkt wat gek, en dat kan je gerust zeggen over het hele repertoire van Remi.

In de goede zin, natuurlijk. Remi Wolf staat voor vrolijke, knotsgekke popfunk die flirt met hiphop, en op haar twee nieuwste singles laat ze beide kanten van zich horen. “Quiet On Set” leunt hevig naar hiphop toe, terwijl “Grumpy Old Man” gewoon geschreven is om je aan het dansen te krijgen. Dat lukt zonder enige moeite, waardoor Remi Wolf opnieuw maar eens bewijst dat zij dé jonge belofte is in het muzieklandschap. Hou haar maar in de gaten!

“Quiet On Set”, net als “Grumpy Old Man” en “Liquor Store” zullen te horen zijn op Remi’s debuutalbum Juno. Dit verschijnt 15 oktober.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

272 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Remi Wolf @ Botanique (Rotonde): Frivole spring-in-'t-veld

Haar jeugdjaren bracht ze nog al skiënd door, maar intussen is Remi Wolf een van de meest spraakmakende nieuwe popsterren van haar…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Remi Wolf - “Michael”

Als er iets is dat we wel met enige zekerheid durven te stellen, is dat wel dat Remi Wolf niet bepaald van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.