banner

AlbumsRecensies

Remi Wolf – I’m Allergic To Dogs! (★★★): Het aanstekelijke gehuil van een wolf

Pop met een hoek af is waar Remi Wolf voor staat. De Amerikaanse studeert aan een hoogstaande muziekschool en logischerwijs brengt ze dan ook muziek uit. Ondertussen tekende dit opkomende talent al bij Universal Music, dus er kan gezegd worden dat Remi goed bezig is. In 2019 bracht ze al enkele singles en een ep You’re A Dog!. Op haar nieuwe ep stelt ze dat ze allergisch is aan die diersoort. I’m Allergic To Dogs! bevat naast singles ook enkele leuke nieuwe nummers.

Op opener “Down The Line” toont Remi Wolf zich van een iets stoerdere kant dan we gewoon zijn, maar het funky aspect van de singles blijft aanwezig waardoor het ook een typische huil van Wolf is. De muzikante is er op korte tijd in geslaagd om een herkenbare sound te maken. Ze heeft haar stempel op elke seconde gedrukt en dus heeft elk nummer iets dansbaars, ondanks dat ze niet allemaal even snel gaan. Niet meegaan in de groove is haast onmogelijk op nummers als “Disco Man” en “Woo!”.

“Hello Hello Hello” heeft een subtiele zuiderse invloed en klinkt net als de andere nummers een beetje gek. Doordat er een hoek van de muziek is, blijft het interessant om te luisteren. Net als single “Photo ID” tovert ook dit nummer een glimlach op het gezicht van de luisteraar en ook nadat de ep al een tijdje gedaan is, bevinden we ons nog in Remi Wolf-sferen. De muziek van Remi is aanstekelijk, leuk, dansbaar en elk nummer bevat een twist die duidelijk afkomstig is van dit opkomende talent.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

806 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Remi Wolf - Juno (★★★★): Muzikale zonnestraaltjes

Nog voor Remi Wolf veelvuldig het etiket van ‘veelbelovend artiest’ op haar voorhoofd geplakt kreeg, kon je haar aan het werk zien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf - "Guerrilla" & "Sexy Villain"

Remi Wolf houden we ondertussen al een tijdje in het oog, want de Amerikaanse blijft ons aangenaam verrassen. Ze heeft intussen al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf - "Quiet On Set" & "Grumpy Old Man"

Als je één naam uit de popmuziek in de gaten moet houden, is het wel die van Remi Wolf. De jonge Amerikaanse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.