AlbumsRecensies

Remi Wolf – I’m Allergic To Dogs! (★★★): Het aanstekelijke gehuil van een wolf

Pop met een hoek af is waar Remi Wolf voor staat. De Amerikaanse studeert aan een hoogstaande muziekschool en logischerwijs brengt ze dan ook muziek uit. Ondertussen tekende dit opkomende talent al bij Universal Music, dus er kan gezegd worden dat Remi goed bezig is. In 2019 bracht ze al enkele singles en een ep You’re A Dog!. Op haar nieuwe ep stelt ze dat ze allergisch is aan die diersoort. I’m Allergic To Dogs! bevat naast singles ook enkele leuke nieuwe nummers.

Op opener “Down The Line” toont Remi Wolf zich van een iets stoerdere kant dan we gewoon zijn, maar het funky aspect van de singles blijft aanwezig waardoor het ook een typische huil van Wolf is. De muzikante is er op korte tijd in geslaagd om een herkenbare sound te maken. Ze heeft haar stempel op elke seconde gedrukt en dus heeft elk nummer iets dansbaars, ondanks dat ze niet allemaal even snel gaan. Niet meegaan in de groove is haast onmogelijk op nummers als “Disco Man” en “Woo!”.

“Hello Hello Hello” heeft een subtiele zuiderse invloed en klinkt net als de andere nummers een beetje gek. Doordat er een hoek van de muziek is, blijft het interessant om te luisteren. Net als single “Photo ID” tovert ook dit nummer een glimlach op het gezicht van de luisteraar en ook nadat de ep al een tijdje gedaan is, bevinden we ons nog in Remi Wolf-sferen. De muziek van Remi is aanstekelijk, leuk, dansbaar en elk nummer bevat een twist die duidelijk afkomstig is van dit opkomende talent.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

733 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Remi Wolf - "Liquor Store"

Remi Wolf zit al een tijdje in het lijstje der veelbelovende artiesten, maar door de coronacrisis kon ze haar talent nog nooit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Remi Wolf - "Monte Carlo"

De Amerikaanse Remi Wolf is met haar vierentwintig lentes nog een bijzonder jong veulen. De zangeres doet dan ook wat je van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Remi Wolf - "Disco Wolf"

Sinds zeven jaar woont de Amerikaanse Remi Wolf in Los Angeles om daar te studeren aan USC’s Thornton School of Music, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.